Τop 5: Ο χωρισμός τραγουδίστριας, η... ανακατώστρα Κοκκίδου & τα σχόλια των haters για Μπάρκα
Gossip Specials

Τop 5: Ο χωρισμός τραγουδίστριας, η... ανακατώστρα Κοκκίδου & τα σχόλια των haters για Μπάρκα

Top 5: Η εβδομάδα που πέρασε ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα από άποψη επικαιρότητας αλλά και προσώπων της που από τη μία στιγμή στην άλλη μπήκαν στο στόχαστρο, κυρίως τηλεθεατών! 

Όπως για παράδειγμα η Δανάη Μπάρκα η οποία με αφορμή το viral βίντεο που κυκλοφόρησε με τα καυτά φιλιά της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, έγινε το... πρόσωπο της εβδομάδας.

Δεν ήταν όμως η μοναδική που απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας. Ας δούμε ένα προς ένα τα κορυφαία πέντε θέματα που αναδείξατε με τα «κλικ» σας:

Χωρίζει μετά από 4 χρόνια γάμου - Πόσους μήνες ζει μακριά από τον σύζυγό της η τραγουδίστρια;

Η Έλι Γκούλντινγκ και ο σύζυγός της, Κάσπαρ Τζόπιλνγκ, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε γνωστή την είδηση στο κοινό της μέσα από ένα Instagram Story.

«Υπό το φως των πρόσφατων ιστοριών, αισθάνομαι ότι δεν μου έχει μείνει άλλη επιλογή από το να σας ενημερώσω όλους ότι ο Κάσπαρ και εγώ χωρίσαμε ιδιωτικά πριν από λίγο καιρό. Παραμένουμε οι πιο στενοί φίλοι και έχουμε συνκηδεμόνες με επιτυχία με γνώμονα το συμφέρον του γιου μας. Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μας και ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους ανθρώπους που σέβονται τις επιθυμίες μας - δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω. Σας ευχαριστούμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλι Γκούλντινγκ.

ellie-goulding-(1).jpg

Κολιανδρή: «Η Κοκκίδου είναι ανακατώστρα. Είχε ανακαλύψει τη σχέση με τον Χρήστο πριν το πούμε»

Στούντιο 4: Η ηθοποιός, Έμιλυ Κολιανδρή ήταν καλεσμένη σήμερα 22/2 στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη, τις φιλίες με ανθρώπους που δουλεύουν στο χώρο της υποκριτικής και για την Ελένη Κοκκίδου.

«Κάνουμε παρέα και με άλλους ηθοποιούς. Ειδικά τα παλιά τα χρόνια, στην προ παιδιών εποχή, κάναμε παρέα κυρίως με ηθοποιούς γιατί βγαίναμε μετά την παράσταση. Έχουμε κρατήσει βεβαίως σχέσεις και μέσα σε αυτά τα χρόνια με πολλούς έχουμε γίνει οικογένεια. Μας έχουν βαπτίσει τα παιδιά μας, μας έχουν παντρέψει. Κουμπάρος μας είναι ο Νίκος Καραθάνος και η Ελένη Κοκκίδου μας έχει βαπτίσει τον Αλέξανδρο, ο χορογράφος Χρήστος Παπαδόπουλος...», είπε αρχικά η Έμιλυ Κολιανδρή.

Βασιλιάς Κάρολος: Πολύ σοβαρή η κατάσταση της υγείας του - Πότε και πώς θα γίνει η διαδοχή του

Με τα νέα για την υγεία του Βασιλιά Κάρολου να είναι δύσκολα και την κούρσα διαδοχής να φαίνεται πως έχει ανοίξει με πρωτοβουλία του βασιλιά τα διεθνή ΜΜΕ ανοίγουν την κουβέντα για την επόμενη ημέρα στο παλάτι. Τι προβλέπει το πρωτόκολλο; Πώς θα γίνει η μετάβαση; Και τι θα αλλάξει στην ζωή των Βρετανών;

1700044410357-691984531-karolos-(1).webp

Βασιλιάς Κάρολος

Η επόμενη ημέρα τουλάχιστον για τον κόσμος πέρα από το νησί σε έναν βαθμό θα μοιάζει με το ξεφύλλισμα μιας εφημερίδας με πρόσωπα που φεύγουν για πάντα και άλλα που έρχονται και στην περίπτωση της Καμίλα με νέους ρόλους σε πρόσωπα που παραμένουν.

Δανάη Μπάρκα: Η ατάκα της στο Πάμε Δανάη που προκάλεσε νέο κύμα αντιδράσεων – «Δε σέβεσαι τίποτα»

Χαμός έγινε στο twitter με μία ατάκα της Δανάης Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της, Πάμε Δανάη!

Η Δανάη Μπάρκα την ώρα της μαγειρικής ρώτησε τον σεφ, Τίμο Ζαχαράτο: «Τι θα κάνεις σήμερα, θα πας σε κανένα θεατράκι;"»!

barka.jpg

Ο ίδιος απάντησε: «Όχι, όχι, δεν έχει σήμερα τίποτα».

Τότε, η παρουσιάστρια του είπε γελώντας: «Γιατί αγάπη μου, για την απεργία;»!

Άντζελα Δημητρίου: Η στιγμή του καυγά με την Όλγα Κιουρτσάκη στα εννιάμερα της μητέρας της

Ένταση στα εννιάμερα της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου! Καυγάδισε με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και το κατέγραψε η κάμερα του Πρωινού Σουσού!

ANTZELA-DIMITRIOU-OLGA-KIOURTSAKI.jpg

Η Άντζελα Δημητρίου σήμερα, 29 Φεβρουαρίου βρέθηκε στο κοιμητήριο μαζί με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη για τα εννιάμερα της μάνας της.

Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό Σουσού, έφτασε στο Κοιμητήριο μαζί με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved