Η κόρη του Πύρρου Δήμα που άλλαξε όνομα, η 27χρονη Ζένια Μπονάτσου και ο «άγνωστος» γιος του Πάριου
Gossip Specials

Η κόρη του Πύρρου Δήμα που άλλαξε όνομα, η 27χρονη Ζένια Μπονάτσου και ο «άγνωστος» γιος του Πάριου

Top 5: Την εβδομάδα που πέρασε, φαίνεται πως σας κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όχι οι σταρ αλλά τα παιδιά τους, κατά κύριο λόγο! 

Με βάση τα δικά σας «κλικ», αναδείξατε το top 5 των κορυφαίων θεμάτων της εβδομάδας που πέρασε και εμείς διαπιστώσαμε ότι τα περισσότερα είχαν να κάνουν με τα παιδιά των σταρ και όχι με τους ίδιους. Ας δούμε πώς διαμορφώθηκε το top 5 για αυτή την εβδομάδα για να καταλάβετε τι εννοούμε...

Πύρρος Δήμας: Η κόρη του άλλαξε το επώνυμό της - Κρίση στη σχέση με τα παιδιά του;

Είναι τελικά καλές οι σχέσεις του Πύρρου Δήμα με τα παιδιά του; Μετά και τις δηλώσεις του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και τις παλαιότερες ότι δεν είχαν πάρει με καλό μάτι τη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα, παρατηρήθηκε και η αλλαγή στο επώνυμο της κόρης του, που φουντώνει όλο. και περισσότερο τις φήμες ότι δεν τα πάνε πλέον και πολύ καλά μεταξύ τους, καθώς δεν συμφωνούν με τις επιλογές του μπαμπά τους.

Πιο συγκεκριμένα, η δεύτερη κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία, έχει αλλάξει το επώνυμό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και χρησιμοποιεί πλέον εκείνο της μητέρας της, το οποίο είναι Σδούγκου.

Ζένια Μπονάτσου: Ο χρόνος «σιωπής» τελείωσε - Έτσι είναι σήμερα η 27χρονη κόρη του Βλάσση

Να μείνει εκτός social media είχε αποφασίσει η Ζένια Μπονάτσου το προηγούμενο διάστημα και σήμερα θέλησε να κάνει ένα δυναμικό come back. Η κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου πήγε παραλία και μοιράστηκε τη στιγμή.

Η Ζένια γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1997 και έχει κλείσει τα 27 της χρόνια. Όσο μεγαλώνει μοιάζει ολοένα και περισσότερο στον πατέρα της, άλλωστε, δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές που τονίζουν την ομοιότητά τους. Η ίδια σπούδασε υποκριτική και μας συστήθηκε μέσα από το J2US.

Μαίρη Ευαγγέλου: Η ζωή σε απομονωμένο χωριό και πώς είναι σήμερα το παιδί - θαύμα του κινηματογράφου

Η Μαίρη Ευαγγέλου, το παιδί - θαύμα του ελληνικού κινηματογράφου, έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει πλέον σε ένα χωριό της Εύβοιας, με 50 μόλις κατοίκους.

Η Μαίρη Ευαγγέλου, είναι γεννημένη στην Αθήνα, στις 4 Δεκεμβρίου 1953. Σε μικρή ηλικία εμφανίστηκε σε διάφορες κινηματογραφικές ταινίες έχοντας το ρόλο του παιδιού. Την περίοδο 1974-1981 έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά Λούνα Παρκ του Γιάννη Δαλιανίδη.

Δεν είναι μόνο ο Χάρης, ο Νικόλας κι ο Μιχαήλ: Έτσι είναι σήμερα ο άγνωστος γιος του Πάριου, Θανάσης

Είναι ερμηνευτής πολλών κυβικών και η φωνή του μας έχει ανατριχιάσει ουκ ολίγες φορές. Ο Γιάννης Πάριος έφτασε στην κορυφή και αυτό μονάχα τυχαία δεν έγινε αφού έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στην καριέρα του. Ο σπουδαίος Έλληνας ερμηνευτής έχει αφοσιωθεί εδώ και 50 χρόνια περίπου στο να επουλώσει κάθε πληγή μας αλλά βεβαίως δεν ξεχνάει πως πέρα και πάνω από όλα είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας και παππούς.

varthakouris.jpg

Ο Γιάννης Πάριος έχει μεγάλη αδυναμία στα 4 παιδιά του και ασφαλώς στα εγγόνια του. Σας θυμίζουμε πως με τη Σοφία Αλιμπέρτη, έχει αποκτήσει τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη ενώ από τη σχέση του με την Ντίνα Μαρκοπούλου έχει αποκτήσει τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη.

Δυσάρεστα νέα για τον Σάκη Κατσούλη - Τίτλοι τέλους για ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του

Ένα δυσάρεστο γεγονός θέλησε να μοιραστεί ο Σάκης Κατσούλης με το κοινό του, καθώς τίτλοι τέλους μπαίνουν σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του.

katsoulis.jpg

Ο πρώην παίκτης reality μοιράστηκε ένα ολιγόλεπτο βίντεο στο TikTok, στο οποίο αποκάλυψε πως ήρθε η στιγμή που πρέπει να κατεβάσει ρολά στο πρώτο μαγαζί ρούχων που άνοιξε.

Μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης άφησε και ορισμένα υπονοούμενα για συνεργάτες του, τους οποίους δε θα έπρεπε να είχε εμπιστευτεί.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved