Ελένη Προκοπίου: Ποζάρει με τις δύο κούκλες εγγονές της αποκλειστικά στον φακό του gossip-tv.gr
Gossip Specials

Ελένη Προκοπίου: Ποζάρει με τις δύο κούκλες εγγονές της αποκλειστικά στον φακό του gossip-tv.gr

Η Ελένη Προκοπίου μας μάγεψε από την πρώτη στιγμή με την παρουσία της στον ελληνικό κινηματογράφο και υπήρξε και μια από τις πιο ταλαντούχες χορεύτριες. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση, οι αιθέριες κινήσεις της και το σεξαπίλ της την έκαναν περιζήτητη ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες του ελληνικού κινηματογράφου.

Γεννήθηκε το 1940 και από μικρή ήξερε ότι ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος. Σπούδασε πλάι στη Μάρθα Καραγιάννη, με την οποία συμμετείχε ως παιδί σε σειρά παραστάσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Αποτέλεσε χορευτικό ντουέτο με τον Βαγγέλη Σειληνό σε παραστάσεις του θεάτρου, αλλά και στον κινηματογράφο.

Η Ελένη Προκοπίου στο gossip-tv.gr: «Το κεφάλαιο υποκριτική έκλεισε οριστικά όταν έμεινα έγκυος»

prokopiou_4_11_7.jpg

Έκανε την τελευταία της εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη δίπλα στον Σταύρο Παράβα, στην ταινία «Το κοροϊδάκι της Πριγκηπέσας» το 1972 και αποφάσισε να αποτραβηχτεί θέλοντας να επικεντρωθεί στην οικογένειά της.

Η Ελένη Προκοπίου πόζαρε με τις εγγονές της και εκλεκτούς φίλους στον φακό του gossip-tv.gr.

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Η ηθοποιός επέστρεψε στο θέατρο με την παράσταση “Το κορίτσι μου” όπου πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Παράσχος. Μετά την επιτυχημένη περιοδεία το έργο θα ανέβει στο Eliart Theater για τρεις τελευταίες παραστάσεις.

a8d9a101-ab36-4bac-9388-72866a830fef.jpg

Η παράσταση “Το κορίτσι μου” με τον Γιώργο Παράσχο ανεβαίνει στοEliart Theater 29-30 και 31/5 στις 21.00′. Κείμενο: Χρήστος Κωνσταντίνου – Γιώργος Παράσχος.

Ένας μονόλογος βασισμένος σε αληθινή ιστορία που μιλάει για την ανθρώπινη ύπαρξη και την ισορροπία ανάμεσα στην αγάπη και την εξάρτηση με στόχο την επιβίωση.

Ο Γιώργος Παράσχος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Κατεβαίνοντας στη Αθήνα σπούδασε υποκριτική στην Ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης “Πρώτη πράξη” του Τάσου Χαλκιά και πριν καν αποφοιτήσει άρχισε να εργάζεται στο θέατρο και κατόπιν στην τηλεόραση σε σειρές όπως “Κλεμμένα όνειρα” , “Με τα παντελόνια κάτω” , “Ήλιος” και “Μόλις χθες”.

Ελένη Προκοπίου: Επιστρέφει στο θέατρο!Δες πώς είναι σήμερα το λαμπερό κορίτσι της δεκαετίας του ‘60

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την Ελένη Προκοπίου - Δείτε πώς είναι σήμερα! (Αποκλειστικές φωτό)

Ελένη Προκοπίου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό - Πέθανε ο σύζυγός της, Αντώνης Συρίγος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved