Συγκλονίζει η Άννα Φλωρινιώτη 1 χρόνο μετά τον θάνατό του πατέρα της-«Τα τελευταία του λόγια ήταν..»
Gossip Specials

Συγκλονίζει η Άννα Φλωρινιώτη 1 χρόνο μετά τον θάνατό του πατέρα της-«Τα τελευταία του λόγια ήταν..»

Συγκλονίζει η Άννα Φλωρινιώτη μιλώντας για τον πατέρα της στο gossip-tv.gr έναν ακριβώς χρόνο από τον θάνατό του. 

Ήταν 6 Ιουνίου του 2023 όταν ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έσβησε σε ηλικία 76 ετών από ανακοπή.

Νωρίτερα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Στο πλευρό του ήταν συνεχώς η κόρη του, Άννα, όπως και τα άλλα δύο του παιδιά και η γυναίκα του.

Νίκος Φλωρινιώτης: Μνημόσυνο για τους 3 μήνες από τον θάνατό του- Απαρηγόρητες η μάνα & η αδερφή του

floriniotis_kori.jpg

Συγκλονίζει η Άννα Φλωρινιώτη 1 χρόνο μετά τον θάνατό του πατέρα της...

Η κόρη του μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τον δύσκολο χρόνο που βίωσε μακριά από τον αγαπημένο της πατέρα.

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του πατέρα σας Γιάννη Φλωρινιώτη και θα ήθελα να μου πείτε πως ήταν αυτός ο διαφορετικός χρόνος για εσάς;

Αυτός ο χρόνος για μένα ήταν ο χειρότερος της ζωής μου έχασα δυο λατρεμένα μου πρόσωπα τον πατέρα μου και τον αδερφό μου. Εύχομαι να μη ζήσει κανείς αυτό που έζησα εγώ.

Ο χρόνος είναι γιατρός; Μπορεί να απαλύνει τον πόνο;

Ο χρόνος απλά σε βοηθάει να ξεχαστείς στιγμιαία. Μου λείπουν αφάνταστα και θα μου λείπουν γιατί ήταν και είναι η ζωή μου.

Ποια συμβουλή έχετε κρατήσει από τον πατέρα σας;

Να μην τα παρατάω λεπτό σε ό,τι και αν συμβαίνει και να αντιμετωπίζω τα πάντα με χαμόγελο.

Τι θυμάστε από τις τελευταίες του στιγμές και ποια ήταν τα τελευταία λόγια που σας είπε;

Γελάγαμε, κάναμε πλάκα δεν περιμέναμε ότι θα φύγει ούτε εμείς ούτε και εκείνος. Το μόνο που μου είπε είναι ''θα γίνει καλά ο αδερφός σου και ο Θεός θα πάρει εμένα να έχεις εκείνο δίπλα σου''.

Η πίστη σας κλονίστηκε στη διάρκεια της χρονιάς με αφορμή και την απώλεια του αδελφού σας;

Πέρασα από πολύ άσχημα στάδια θεωρώ ότι εγώ τιμωρούμαι και ότι τα βάζω με όλους ακόμα και με το Θεό αλλά συνειδητοποίησα πως δεν μπορεί ο Θεός να θέλει να μου συμβεί τόσο μεγάλο κακό γιατί δεν έχω πειράξει ποτέ μου άνθρωπο.

Snapinsta.app_421889766_18295086331198654_8157523096808388023_n_1080.jpg

Ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή της καθημερινότητας την οποία είχατε ταυτίσει με τον πατέρα σας και μοιραία δεν μπορείτε να την έχετε πια.

Όλη μου η καθημερινότητα έχει αλλάξει. Μου λείπουν τα πάντα ήμασταν πολύ δεμένοι, μου λείπει που πίναμε τον πρωινό μας καφέ, που όταν πήγαινα για ψώνια ή οτιδήποτε είτε ερχόταν μαζί μου είτε όχι μου έλεγε πάντα τη γνώμη του και φυσικά πάντα τον ρώταγα και με συμβούλευε για τις σχέσεις μου και εννοείται ότι μου λείπει αφάνταστα που δουλεύαμε μαζί.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έγραψε τη δική του ιστορία και άφησε το δικό του αποτύπωμα στον χώρο του τραγουδιού. Τι θα ήθελε πιστεύετε να θυμάται το κοινό από εκείνον;

Ο πατέρας μου ήταν ιδιαίτερα αδικημένος από την αναγνώριση που άξιζε αλλά σίγουρα θα ήθελε να τον αγαπάει και αυτό συμβαίνει ο κόσμος, πράγμα που το έκανε και εκείνος. Η λατρεία του κόσμου φάνηκε τόσο όταν χάθηκε όσο και τώρα που συνεχίζουν να μου στέλνουν μηνύματα αγάπης, συμπαράστασης και θαυμασμού.

anna-florinioti-1024x732.jpg

Ετοιμάζετε κάτι μελλοντικά για τον πατέρα σας που λατρεύτηκε τόσο πολύ από το κοινό;

Ετοιμάζαμε και μαζί με το Νίκο αλλά ο θάνατος του με έκανε να σταματήσω ώστε να μπορέσω να αντιμετωπίσω αυτούς τους δυο χαμούς που δεν ήθελα ποτέ να φανταστώ πως θα φύγουν. Πάντα έλεγα να φύγω πρώτη για να μη βιώσω αυτό που βίωσα. Δεν είμαι σε φάση να κάνω κάτι τώρα, έχω αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και πολλές ώρες δουλειάς ώστε να μη σκέφτομαι συνέχεια. Στο μέλλον σίγουρα όμως θα κάνω όσα είχαμε πει με το Νίκο για τον πατέρα μας.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved