Gossip Specials

Αποκλειστικό: Το χαστούκι της Έμιλυ στον Τσαλίκη! Τι συνέβη στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ

Gossip-tv Team

Χθες έγιναν τα γυρίσματα του vέου βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Άστο» του Γιώργου Τσαλικη.

Πρόκειται για διασκευή τραγουδιού του Αζίζ και τους στίχους έχει γράψει ο Νίκος Βαξεβανέλης και την ενορχήστρωση –διασκευή έχει κάνει ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι σε γνωστό club του Πειραιά και διήρκησαν αρκετές ώρες! Πρωταγωνιστές του κλιπ εκτός από τον Γιώργο ήταν και η χορογράφος του από το Dancing with the stars, Έμιλυ Ματθαιακάκη! Τι συνέβη όμως και ο Γιώργος «έφαγε» χαστούκι από την Έμιλυ;

Για τις ανάγκες του concept του βίντεο κλιπ η χορογράφος τον χαστουκίζει! Μόνο που στην πρώτη λήψη του συγκεκριμένου πλάνου η Έμιλυ έριξε μια δυνατή σφαλιάρα στον Γιώργο που δεν την περίμενε κανένας. "Του γύρισε το κεφάλι", ένα πράγμα! Ο τραγουδιστής με το που "έφαγε" το χαστούκι σταμάτησε το γύρισμα όχι μόνο από τα γέλια αλλά και από τον πόνο. Κρατούσε το σαγόνι του κάνοντας την Έμιλυ να σαστίζει και να μην σταματάει να τον ρωτάει με αγωνία: «Σε πόνεσα; Σε πόνεσα;»!

Αν και ο σκηνοθέτης Μανώλης Τζιράκης ζήτησε από την χορογράφο να τον χτυπάει πιο μαλακά , πιο ψεύτικα, ο Τσαλίκης αντέδρασε και ζήτησε να είναι η σκηνή όσο πιο πραγματική γίνεται. Αποτέλεσμα; Τα χαστούκια που έφαγε ο Γιώργος δεν ήταν ούτε ένα ούτε δύο αλλά πέντε, μιας και τόσες φορές χρειάστηκε να γυριστεί το συγκεκριμένο πλάνο. Έβγαλε τα απωθημένα της φαίνεται, η Έμιλυ, στον μαθητή της που αποχώρησαν νωρίς από το Dancing with the stars !

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε ένα εκπληκτικό βίντεο κλιπ γεμάτο ένταση , πάθος , χορό, φωτιές, σπασμένα γυαλιά , ταρώ, και φυσικά ένα χαστούκι!

Δείτε το πλάνο που εξασφάλισε αποκλειστικά το gossip-tv από τα γυρίσματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved