Gossip Specials

Κάναμε fitting με την Μαρία Κορινθίου και μιλήσαμε για Bachelor και τον... καθολικό της γάμο!

Δυο σούπερ επίσημες εμφανίσεις έκανε τη Δευτέρα το βράδυ η Μαρία Κορινθίου με σέξι τουαλέτες που τρέλαναν κόσμο. 

Η προτοιμασία όμως για αυτές τις εμφανίσεις που συζητήθηκαν πολύ τρέλανε την ίδια αφού τη Δευτέρα που μας πέρασε η όμορφη ηθοποιός έτρεχε από το πρωί ως το βράδυ και μάλιστα μέσα στην καταρρακτώδη βροχή για να τα προλάβει όλα.

Η μέρα της ξεκίνησε με φωτογράφηση και συνεχίστηκε στον οίκο μόδας Kathy Heyndels στο κέντρο της Αθήνας όπου έπρεπε να κάνει fitting -δηλαδή την τελική δοκιμή- στις δύο τουαλέτες που ετοίμασε για εκείνη ο Γιάννης Τόγκος. Η μία για την πρεμιέρα της ταινίας Bachelor που παίζει και ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης. Αρκετά αγχωμένη αλλά πάντα χαμογελαστή -ίσως από τους πιο positive thinking ανθρώπους της showbiz- η Μαρία δεν έχασε το χιούμορ της λεπτό.

Και μας μίλησε για όλα, το άγχος της, το τρέξιμο, τον άντρα της, την ασυνήθιστη στάση της όταν έγινε νύφη -έκανε κούνια με σορτς και καφεδάκι στο χέρι μέχρι μία ώρα πριν πάει στην εκκλησία- αλλά και τον καθολικό γάμο που θα μπορούσε να κάνει αλλά δεν έκανε τελικά και το όνειρό της να παντρευτεί σε μια παραλία! Και όλα αυτά, μιλώντας για τα αμερικανικά έθιμα που το τελευταίο διάστημα γίνονται "μόδα" και στην Ελλάδα.

Halloween, Thanksgiving, Black Friday, γιατί όχι και ανανέωση όρκων γάμου;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved