Gossip Specials

Rising Star: Η επιλογή της Δέσποινας Βανδή για τον τελικό και το... delivery τσουρεκιών

Gossip-tv Team

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το Rising star με δικό της παίκτη η Δέσποινα Βανδή αλλά η ίδια δηλώνει πολύ ικανοποιημένη από την πορεία των παιδιών μέσα στο παιχνίδι.

"Είχαμε πολύ ωραίες φωνές μέσα στο Rising Star. Πραγματικά πολύ ωραίες φωνές" μας είπε και συνέχισε: "Μπορεί να κέρδισε ένας αλλά προσωπικά θεωρώ οτι οι νικητές είναι πάρα πολλοί γιατί ακούσαμε πάρα πολύ ωραίες φωνές. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος είχε από την αρχή αυτό με το οποίο γεννιέσαι... Αυτό που δεν είναι επίκτητο..."

- Αυτό που λέμε γκλελ εννοείς....

"Πες το όπως θέλεις... Και θεωρώ οτι η μικρή διαφορά οφείλεται καθαρά στο δικαίωμα του κόσμου να ψηφίζει και αρνητικά. Δηλαδή αν ο Γιάννης Ξανθόπουλος είχε βγει πρώτος να τραγουδήσει και μας το έχει αποδείξει αυτό τόσους μήνες, ειδικά όταν λέει ρεπερτόριο του Αντώνη, η μπάρα ανεβαίνει, όχι πυρετός, δεν υπάρχει αυτό.

Αυτός που τραγουδάει δεύτερος σε αυτό το παιχνίδι έχει αυτό το μειονέκτημα, οτι οι προηγούμενοι ψηφίζουν αρνητικά. Δεν μπορώ να αποδώσω διαφορετικά το ποσοστό το σημερινό του Ξανθόπουλου γιατί ειλικρινά ήταν κι από τις καλύτερές του, για να μην πω η καλύτερή του ερμηνείασε αυτήν την διασκευή.

Από την άλλη ένας Σωτήρης που δεν μπορώ να πω οτι ήταν από τους παίκτες που είχα ξεχωρίσει από την αρχή, live με το Live άρχισε να με συγκινεί όλο και πιο πολύ. Ήταν συνεπής, έβγαζε συναίσθημα κάθε φορά, χανόταν μέσα στο τραγούδι και μου άρεσε τελικά αυτή η ιδιαιτερότητα που είχε γιατί δεν ήταν προσποιητή, ήταν αληθινή. Περίμενα οτι για τον τελικό θα διάλεγε ένα πιο γνωστό τραγούδι, συγνώμη που το λέω, δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά πραγματικά δεν το ηξερα το συγκεκριμένο τραγούδι, κανείς μας δεν το ήξερε."

-Παρα ταύτα ο Σωτήρης Καρυστινός έμεινε σταθερός στα πιστεύω του...

"Μα δεν θα ήταν κακό. Θα μπορούσε να μείνει στα πιστεύω του κρατώντας τον Χειμωνανθό για τον τελικό και λέγοντας ένα άλλο τραγούδι. Δηλαδή να έλεγε το "Σ' ακολουθώ" του Μάνου Λοϊζου, να έλεγε ένα πιο πιο πιο γνωστό τραγούδι γιατί είχε μεγάλο ρεύμα και ο Σωτήρης, δύο live Πριν τους είπα οτι πιστεύω πως στον τελικό θα βρεθούν αυτοί οι δύο".

Η Δέσποινα Βανδή μας μίλησε ακόμα και για την δική της επιλογή να περάσει στον τελικό τον Στέλιο Τσάκωνα και όχι την 14χρονη Cynthia Veronica Zietara -που κατακρίθηκε ως επιλογή από πολλούς- αλλά και την άκρως πετυχημένη συνταγή της για τσουρέκια τα οποία πια της ζητούν να κάνει delivery!

Δείτε ολόκληρο το βίντεο της αποκλειστικής συνέντευξης που εξασφάλισε το Gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved