Gossip Specials

Αποκλειστικό: Άννα Ανδριανού: Η Πηνελόπη του «Σ' αγαπάω μεν αλλά...» εξομολογείται στο gossip-tv!

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Η Άννα Ανδριανού μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για τον ανατρεπτικό ρόλο της σειράς, που πρωταγωνιστεί, παραδέχοντας ότι έχει παρατηρήσει πολλά κοινά στοιχεία με τον χαρακτήρα της, αλλά και με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις στην καθημερινότητά της.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού, η οποία έχει δημιουργήσει επί σειρά ετών, την δική της μοναδική πορεία στον χώρο της υποκριτικής, μιας και το βιογραφικό της είναι γεμάτο από δουλειές τόσο σε τηλεόραση, όσο και σε θέατρο και κινηματογράφο.

Η Άννα Ανδριανού κατέχει, από την αρχή της φετινής σεζόν, έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεοπτική κωμική σειρά του OPEN "Σ' αγαπάω μεν αλλά...", εκείνον της Πηνελόπης. Η σειρά έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, αφού την παρακολουθούν ανελιπώς κάθε Σάββατο στις 20.00, χωρίς να χάνουν κανένα επεισόδιο. Η κάμερα του gossip-tv εισέβαλλε στα γυρίσματα της αγαπημένης κωμικής σειράς, με την Άννα Ανδριανού να μας μιλά αποκλειστικά για τις ιδιαιτερότητες, που κρύβει ο ρόλος της, αναλύοντας όλες τις κρυφές πτυχές της Πηνελόπης. Η ίδια υποδύεται την μητέρα της Δάφνης, είναι σεξολόγος και προσπαθεί να επιβάλλει τις μοντέρνες απόψεις της σε όλους.

Λίγα λόγια για την σειρά...

Όπως ανέφερε η ηθοποιός αποκλειστικά στο gossip-tv: "Είναι μια κωμωδία με ιδιαίτερο και καυστικό χιούμορ, πολύ έξυπνο και μέσα από αυτό βγαίνουν και κάποια πολύ ωραία μηνύματα για τις ανθρώπινες σχέσεις, όχι μόνο μεταξύ των ζευγαριών, αλλά και γενικότερα. Μπορώ να πω ότι είναι μια από τις δυο τρεις δουλειές, που έχω αγαπήσει περισσότερο στην καριέρα μου."

Ο ανατρεπτικός ρόλος της Πηνελόπης

Ο ρόλος της Πηνελόπης είναι για εκείνη ένα ιδιαίτερο "challenge", μιας και, παίζοντας αυτόν τον ρόλο, αναλύπτει και πολλές διαφορετικές πτυχές του εαυτόυ της. Έτσι και αλλιώς, για την Άννα Ανδριανού, κάθε νέος ρόλος, είναι και ένα καινούργιο μάθημα.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά: "Εγώ κάνω την μητέρα της πρωταγωνίστριας, την Πηνελόπη, η οποία είναι το ακριβώς αντίθετο από την έννοια της παραδοσιακής μητέρας. Η Πηνελόπη είναι σεξολόγος, εχει περάσει όλη της τη ζωή, γυρίζοντας τον κόσμο και έχει κάνει την Δάφνη με κάποιον λατίνο εραστή. Έχει γνωρίσει έκτοτε πολλούς εραστές, λατίνους και μη και κάποια στιγμή επιστρέφει στο πλευρό της κόρης της, την στιγμή μάλιστα που εκείνη είναι και έγκυος..."

"Είναι μια γυναίκα που φέρνει ένα ανατρεπτικό πνεύμα στη σειρά, στην οικογένεια και σε όλους τους ήρωες, που προσπαθεί να φτιάξει την ζωή των ηρώων, κυρίως δίνοντας συμβουλές για την σεξουαλική τους υγεία, οι οποίες βέβαια δεν πετυχαίνουν και πάντα. Η Πηνελόπη είναι ένα πνεύμα αισιοδοξίας στη σειρά, που αντικατοπτρίζει την χαρά και την αγάπη και συστήνει στους υπόλοιπους ήρωες τους εναλλακτικούς τρόπους χαλάρωσής της, όπως είναι η γιόγκα και πολλά άλλα."

Πως συνδέεται η Πηνελόπη με την Άννα Ανδριανού;

Η Άννα Ανδριανού, όπως φάνηκε και από τα λεγόμενά της, είναι ένας άνθρωπος αισιόδοξος εκ φύσεως, με δίψα για ζωή, αλλά και με πολύ αγάπη για τους γύρω της. Η ίδια βρίσκει πολλά κοινά στοιχεία με την Πηνελόπη του "Σ' αγαπάω μεν αλλά...", μιας και εκείνη κουβαλάει μια ιδιαίτερη "τρέλα", αλλά ξέρει και να αγαπάει πραγματικά και ολοκληρωτικά.

Όπως ανέφερε η ηθοποιός αποκλειστικά στο gossip-tv: "Έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον χαρακτήρα μου, δεν είμαι σεξολόγος εννοείται. Αλλά έχουμε και οι δυο πολύ χιούμορ, είμαστε και οι δυο αισιόδοξες και προσπαθούμε να δίνουμε χαρά στους γύρω μας. Είμαι ένας τυπικός Υδροχόος και πιστεύω ότι με την Πηνελόπη έχουμε το ίδιο ζώδιο. Αυτό είναι και το σημαντικό, γιατί ανακαλύπτοντας κοινά στοιχεία με τον ρόλο, τον κάνεις και περισσότερο δικό σου."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Άννα Ανδριανού: «Εγώ δεν ήθελα και ποτέ να κάνω παιδιά» (Video)

Η Άννα Αδριανού στο gossip-tv: «Να έχουμε αγάπη και υγεία πάνω από όλα»

Οι celebrities εύχονται στο gossip-tv χρόνια πολλά και καλή χρονιά! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved