Gossip Specials

Η Άννα Αδριανού στο gossip-tv: «Να έχουμε αγάπη και υγεία πάνω από όλα»

Gossip-tv Team

Η Άννα Αδριανού μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv, δίνοντας τις πιο θερμές ευχές για το νέο έτος, που είναι προ των πυλών, ζητώντας αγάπη και ενσυναίσθηση.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, με πολύ μεγάλη πορεία στον χώρο την υποκριτικής, αφού το τηλεοπτικό κοινό την ακολουθεί χρόνια τώρα και την θαυμάζει, όχι μόνο μέσα από την συμμετοχή της σε τηλεοπτικές παραγωγές, αλλά και μέσα από τις θεατρικές παραστάσεις, που πρωταγωνιστεί.

Τη φετινή σεζόν, η Άννα Αδριανού πρωταγωνιστεί στην οικογενειακή κωμωδία του OPEN «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…» και ο ρόλος της είναι αρκετά ιδιαίτερος και ανατρεπτικός. Η ίδια μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv και έδωσε τις δικές της ευχές για την νέα χρονιά που έρχεται, με κυριότερη εκείνη της αγάπης, που είναι ένα συναίσθημα, που δεν πρέπει να το δείχνουμε μόνο τις γιορτινές μέρες, αλλά σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Αδριανού ανέφερε:

«Όλες αυτές τις ευχές που δίνουμε αυτές τις μέρες πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλο τον χρόνο. Η αγάπη είναι το πιο σημαντικό αγαθό και πρέπει να την σκεφτόμαστε κάθε μέρα, γιατί την έχουμε και ανάγκη συνέχεια. Αυτό που ζητώ για την νέα χρονιά είναι να έχουμε αγάπη και υγεία πάνω από όλα, αλλά και ενσυναίσθηση. Είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε την αγάπη στους γύρω μας, όταν το έχουν ανάγκη.»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

Ανασκόπηση: Αυτά είναι τα θέματα που διαβάστηκαν περισσότερο στο gossip-tv μέσα στο 2021

Οι 10 + 2 καλοντυμένες κυρίες της χρονιάς που πέρασε!

Ανασκόπηση 2021: Τι μας άρεσε και τι όχι στην ελληνική τηλεόραση τη χρονιά που φεύγει! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved