Ανασκόπηση: Αυτά είναι τα θέματα που διαβάστηκαν περισσότερο στο gossip-tv μέσα στο 2021
Showbiz

Ανασκόπηση: Αυτά είναι τα θέματα που διαβάστηκαν περισσότερο στο gossip-tv μέσα στο 2021

Ανασκόπηση 2021: Αδιαμφισβήτητα είναι μια από τις χρονιές που στην εκπνοή του λες και ξαναλές «κάθε πέρσι και καλύτερα». Από όποια πλευρά κι αν το πιάσει κανείς, σίγουρα «ματώνει» το 2021.

Πανδημία, οικογενειακή κρίση, η οποία έχει ρίζα τις οικονομικές δυσκολίες, γυναικοκτονίες, καταγγελίες που ανθρώπου νους δεν είχε βάλει και ακόμη παλεύουμε με το θεριό που ουδείς γνωρίζει αν και πού έχει τέλος.

Σε λίγες ώρες το 2021 μας εγκαταλείπει και θα θέλαμε οι ειδήσεις που διαβάσατε περισσότερο στο gossip-tv.gr να ήταν πιο ευχάριστες και χαρούμενες, ωστόσο η επικαιρότητα μας πρόλαβε κι έτσι τα θέματα που βρέθηκαν στις 20 πρώτες θέσεις για το 2021 έχουν να κάνουν με τις καταγγελίες, τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου, εξομολογήσεις που «πόνεσαν» αλλά και κάποιες ευχάριστες «νότες» όπως στιγμές από το Survivor αλλά και μεταμορφώσεις ανθρώπων που πήραν την απόφαση να αλλάξουν ριζικά.

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά ποια είναι τα 20 πρώτα θέματα που εσείς τοποθετήσατε στις πρώτες θέσεις για το 2021.

Στην κορυφή είναι η διαμάχη ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Σταρόβα. Ο ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες των ηθοποιών με τη Φαίη Σκορδά να βρίσκεται εντελώς αντίθετη με τη θέση του Δημήτρη Σταρόβα.

Αμέσως μετά ακολουθεί η δυσαρέσκεια της Φαίης με ένα σκηνικό που δημιουργήθηκε στο πρωινό του Star με την παρουσιάστρια να παίρνει θέση ενώ ένα από τα θέματα που συγκλόνισαν ήταν και η σoκαριστική εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου στη Φαίη Σκορδά.

Στην 20αδα βρέθηκε επίσης η εξομολόγηση του Γιάννη Ξανθούλη αλλά και η καταγγελία εις βάρος του Παύλου Χαϊκάλη.

Φυσικά στις πρώτες θέσεις δεν έλειψαν και θέματα από τα αγαπημένα σας ριάλιτι. Survivor, ΜasterChef αλλά GTNM κέντρισαν το ενδιαφέρον σας. Όχι, τόσο τα spoilers όσο τα παρασκήνια αλλά και οι αλλαγές που είδαμε σε παίκτες μετά το τέλος της εμφάνισής τους σε αυτά.

Συγκεκριμένα

Η αλλαγή της Παρασκευής Κερασιώτη μετά το GNTM

Η αλλαγή της Σοφίας Μαργαρίτη μετά το Survivor αλλά και το θέμα με τις δηλώσεις του πρώην άντρα της

Σε άλλα θέματα ψηφίσατε spoiler Survivor για αποχωρήσεις, την τιμωρία της παραγωγής σε παίκτες, την κούκλα σύζυγο του Τριαντάφυλλου

Δεν έλειψαν θέματα και από το MasterChef με κυρίαρχο το spoiler με εκείνους που έφτασαν στην τελική δεκάδα.

Και Άγριες Μέλισσες όμως είχαμε με θέματα που πρωταγωνίστησαν η Λενιώ και ο Λάμπρος αλλά και το συγκλονιστικό εκείνο spoiler για το τέλος του Τάκη, που πραγματικά δεν περιμέναμε

Στις τελευταίες θέσεις βρέθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η ανακοίνωση του για τη σχέση του με τη Νικολέτα αλλά και ο 55χρονος Dr Dre, ο οποίος υπέστη ανεύρισμα εγκεφάλου.

Στην 20η θέση ψηφίσατε την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της Βαλέριας Κουρούπη!

Σας ευχαριστούμε θερμά!

Διαβάστε επίσης

2021: Η χρονιά που η ελληνική μουσική βυθίστηκε στο απόλυτο πένθος με την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη

Ανασκόπηση 2021: Τι μας άρεσε και τι όχι στην ελληνική τηλεόραση τη χρονιά που φεύγει! (photos)

Aνασκόπηση 2021: Άγριες Μέλισσες: Οι σκηνές που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved