Αγνώριστη η ηθοποιός μετά την απώλεια κιλών – Δεν πάει ο νους σου ποια είναι!
Showbiz

Αγνώριστη η ηθοποιός μετά την απώλεια κιλών – Δεν πάει ο νους σου ποια είναι!

Είναι μια άλλη! Την είδαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας...

Η ηθοποιός, η οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν επέστρεψε στα τηλεοπτικά δρώμενα μέσα από σειρά του Ant1 έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα της μετά την μεγάλη απώλεια των περιττών της κιλών.

Πριν από μερικούς μήνες έγινε γνωστό πως η αγαπητή σε όλους μας ηθοποιός επέλεξε να τραβήξει δρόμους χωρισμούς από τον σύζυγό της, διατηρώντας ωστόσο μια θαυμάσια σχέση αφού το παιδί τους, θα τους ενώνει για πάντα.

Η ίδια εδώ και περίπου δυο χρόνια είχε ξεκινήσει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, βάζοντας στο καθημερινό της πρόγραμμα φουλ γυμναστική, την οποία φυσικά και συνδύασε με ένα πιο σωστό και υγιεινό διατροφολόγιο και είναι η απόλυτη απόδειξη πως όταν κάτι το θέλεις πολύ, τα καταφέρνεις.

O λόγος για τη Βαλέρια Κουρούπη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει δώσει τα tips της, αφού πολλές από τις διαδικτυακές της φίλες, την έχουν συμβουλευτεί.

Φρούτα, λαχανικά, γιαούρτι, cia και άλλου τέτοιου είδους θρεπτικά συστατικά επιλέγει η ηθοποιός και μάλιστα τα σερβίρει με τρόπο ελκυστικό και λαχταριστό που βλέποντάς τα θέλεις να τα γευτείς. Ακόμη, έχει μπει στη διαδικασία να ζυμώνει και το δικό της ψωμί! Και τα αποτελέσματα θα τα δεις στις αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv.gr.

Την συναντήσαμε με έναν γοητευτικό της φίλο στο κέντρο της Αθήνας και σαστίσαμε!

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved