Χαμός στο Πρωινό με τον Σταρόβα – Σηκώθηκε εκνευρισμένη η Σκορδά
Media

Χαμός στο Πρωινό με τον Σταρόβα – Σηκώθηκε εκνευρισμένη η Σκορδά

Ένταση στο Πρωινό!

Στην εκπομπή το πρωί της Δευτέρας (01-02) φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες των ηθοποιών με τη Φαίη Σκορδά να βρίσκεται εντελώς αντίθετη με τη θέση του Δημήτρη Σταρόβα.

Οι τόνοι μάλιστα ανέβηκαν όταν ο ηθοποιός είπε «Κάνοντας τον συνήγορο του διαβόλου ποιος μου λέει εμένα ότι δε θα βγει και ένα κοριτσάκι και θα πει “και εγώ” και θα πει ψέματα. Ας το έχουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Δεν έχω καμία ανάγκη να στηρίξω κανέναν. Είπα ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος αυτού του χαρακτήρα θα ζορίσει κάποιον τόσο πολύ. Δεν είπα ότι δεν έγινε κάτι. Οφείλω σαν σκεπτόμενος άνθρωπος να δώσω και στον άλλον μια πιθανότητα ότι μπορεί να πάρει μεταφυσικές προεκτάσεις. Δεν είπα ότι δε στέκομαι και δε συμμερίζομαι την άλλη πλευρά. Αφήνω και ένα περιθώριο. Και έναν δολοφόνο τον πιάνεις και τον δικάζουν. Δεν τον βάζουν στη φυλακή κατευθείαν. Τι έπρεπε να πω; Με το που άκουσα κάτι να τον κρεμάσω ανάποδα; Δεν υποβιβάζω κανενός το πρόβλημα. Νιώθω ότι είμαστε στο Κολοσσαίο. Διψάει ο κόσμος για αίμα», είπε με τη Φαίη να απαντά: «Είναι για να μπει μια τέλεια… Για να τιμωρηθεί πρέπει να βρεις το κουράγιο να μιλήσεις. Για να βγει μια γυναίκα και να το πει, είναι αληθινό».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης η παρουσιάστρια ήταν αρκετά θυμωμένη και ταραγμένη και έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν συμφωνούσε με την άποψη του Δημήτρη Σταρόβα.

Στο τέλος σηκώθηκε φανερά εκνευρισμένη και πέρασε στο άλλο θέμα.

Δες όλα όσα συνέβησαν στο βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved