Aνασκόπηση 2021: Άγριες Μέλισσες: Οι σκηνές που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό
Media

Aνασκόπηση 2021: Άγριες Μέλισσες: Οι σκηνές που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό

Aνασκόπηση 2021: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (27-09) ο τρίτος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες με τις σκηνές που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό να είναι δεκάδες.  Η νέα ζωή των ηρώων και οι αλλαγές στο Διαφάνι ήταν πλέον γεγονός!

Η μισή σεζόν μόλις ολοκληρώθηκε και φυσικά μετράμε πολλές από εκείνες τις συγκλονιστικές σκηνές που μας καθήλωσαν!

21 Απριλίου 1967... Η νύχτα που άλλαξε την Ελλάδα για τα επόμενα επτά χρόνια. Πέντε μήνες μετά, η δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί. Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν περιμένοντας ένα θαύμα, όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Διαφανίου, και κάποιοι τάσσονται υπέρ των πραξικοπηματιών, όπως ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός του Αχιλλέα και ιδρυτής των Αβάντων, που βγαίνει απ' τη φυλακή έχοντας στο μυαλό του μεγαλεπήβολα σχέδια εξουσίας... και εκδίκησης. Στο πλευρό του, ο Μελέτης, ο οποίος έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Μεγαρίτη.

Από την άλλη, τα μέλη της οικογένειας Σταμίρη και Σεβασταύ έχουν καινούργιες δουλειές, νέα ζωή, αλλά όλοι τους προσπαθούν ακόμη να συνηθίσουν τις πληγές τους, αλλά και τη νέα τάξη πραγμάτων. Ο εκδότης Πέτρος Ορφανίδης και ο ταγματάρχης Ζάχος Λυκογιάννης είναι οι άνθρωποι που θα συνδεθούν άρρηκτα με τη ζωή ίων αδελφών Σταμίρη και θα τους ξυπνήσουν μνήμες απ' το παρελθόν ή θα τους προσφέρουν μια εναλλακτική στο ζοφερό μέλλον που απλώνεται μπροστά τους. Η Ελένη και ο Λάμπρος είναι στο επίκεντρο των γεγονότων, καθώς εκείνος κατηγορείται αδίκως πως είναι αρχηγός μίας κομμουνιστικής οργάνωσης που εναντιώνεται στο καθεστώς. Όσο καινά προσπαθεί να πείσει πως είναι αθώος, δεν τα καταφέρνει και είναι καταζητούμενος.

Παράλληλα, ο Δούκας και π Μυρσίνη θα δεχθούν ίσως το ισχυρότερο πλήγμα απ' τα παιδιά τους, καθώς είναι αποφασισμένα να τιμωρήσουν τον πατέρα τους για όσα έχει διαπράξει.

Η πρώτη συγκλονιστική σκηνή της πρεμιέρας

Μια από τις σκηνές που συγκλόνισαν και σχολιάστηκε πολύ στο Twitter ήταν αυτή με τον Μελέτη να αυτομαστιγώνεται.

Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι οι τηλεθεατές που επεσήμαναν πως όσο μισητός ήρωας είναι ο Μελέτης, τόσο ταλαντούχος ηθοποιός είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης που τον υποδύεται

Η σκηνή οπού ο Ντούνιας και οι άντρες του ανακαλύπτουν το κρησφύγετο στο βουνό και δολοφονούν τον Δημήτρη Ορφανίδη και τους συντρόφους του, έκανε το twitter να λυγίσει αφού ο Λάμπρος με μια μόνο εικόνα κατάφερε να ανατριχιάσει το τηλεοπτικό κοινό.


Μια ακόμη συγκλονιστική σκηνή ήταν εκείνη που η Μυρσίνη ήρθε αντιμέτωπη με τη Λενιώ και τη Βιολέτα. Η σκηνή που έφερε το ξέσπασμα εκτυλίχθηκε μέσα στο νεκροταφείο όταν ο Δούκας και η Μυρσίνη επισκέφτηκαν τους τάφους της Ανέτ και του Μιλτιάδη. Εκεί τους συνάντησαν η Λενιώ και η Βιολέτα και η σύγκρουση δεν άργησε να έρθει. Με βουρκωμένα μάτια οι δυο γυναίκες αντέδρασαν όταν τους είδαν με τη Μυρσίνη να λέει στη Λενιώ πως θα ησυχάσει μόνο αν τη δει μέσα σε τάφο. Η βιολέτα ακούγοντάς ξέσπασε ενώ τα πνεύματα ηρέμησε ο παπάς, ο οποίος τους ζήτησε να φύγουν.

Μια ακόμη σκηνή που λύγισε το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνη με τον Κυριάκο και την Ουρανία. Το ζευγάρι συναντήθηκε με τον Μπάμπη και οι στιγμές ήταν καθηλωτικές. Η συνάντηση αυτή έφερε δάκρυα και συγκίνηση καθώς ο Μπάμπης έδειχνε να λυγίζει στη θέα του σακατεμένου γιου του γνωρίζοντας τι περνάει. Πατέρας και γιος ξέσπασαν σε λυγμούς με τους ήρωες να ζουν έντονες στιγμές.

Μια ακόμη δυνατή σκηνή ήταν το τέλος του Αντώνη και το πένθος του Λάμπρου βλέποντας τον να αφήνει την τελευταία του πνοή.

Μια σκηνή που «πάγωσε» το τηλεοπτικό κοινό και τους χρήστες του twitter να κάνουν λόγο για την πιο συγκλονιστική σκηνή που έχει προβληθεί ποτέ στην Ελληνική τηλεόραση. Ο γιος του Ακύλα, ο Λευτέρης έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με τη μητέρα και τη θεία του να τον βρίσκουν κρεμασμένο μέσα στο δωμάτιο.

Διαβάστε επίσης

Άγριες μέλισσες: Αυτός είναι ο λόγος που ο Ακύλας θέλει να εξοντώσει τον Λάμπρο

Άγριες μέλισσες: Γιώργος Σουξές: «Ο Προύσαλης θα συγκρουστεί με τον Ακύλα»

Άγριες μέλισσες: Εντολή θανάτου για τον Κωνσταντή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved