Σκορδά – Λιάγκας: Ξέσπασαν σε λυγμούς on air – Η συγκλονιστική δήλωση του Μοθωναίου!
Media

Σκορδά – Λιάγκας: Ξέσπασαν σε λυγμούς on air – Η συγκλονιστική δήλωση του Μοθωναίου!

Ο Δημήτρης Μοθωναίος έδωσε μία καθηλωτική συνέντευξη και μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τα έξι του.

Ο Δημήτρης με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος τις τελευταίες μέρες και όσα έχει βιώσει ο ίδιος είπε στο τέλος της συνέντευξής του: «Έχω να κοιμηθώ μια βδομάδα με 10 ημέρες. Δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί ξαναβιώνω τον πόνο αυτών των ανθρώπων και τον δικό μου μαζί.

Και μία καταγγελία που διάβασα πολύ πρόσφατα, που είδε το φως της δημοσιότητας, τη διάβασα ξανά για να βεβαιωθώ ότι κατάλαβα καλά. Δεν έφαγα όλη μέρα, έκανα εμετό. Δεν χωράει το μυαλό μου το μέγεθος της κτηνωδίας. Έχω έρθει σε επικοινωνία με όλους τους ανθρώπους που έκαναν τις καταγγελίες γιατί δε γνώριζα κανέναν προσωπικά. Γι’ αυτούς βγαίνω και μιλάω…»

Και πρόσθεσε: «Με κάποιους αναγκαστικά πρέπει να συνεργαστείς. Είμαστε λίγοι! Το 2017 είχα 3 προτάσεις για θέατρο και προσπαθούσα να ζυγίσω ποιος από αυτούς είναι λιγότερο κακοποιητικός. Γιατί στην πρεμιέρα είμαστε πέντε άνθρωποι και είμαστε όλοι ευγενείς».

Και έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα που μας έκανε να λυγίσουμε: «Καθημερινά ξυπνάω και κάνω μία άσκηση, μια σειρά ασκήσεων με αναπνοές και επαναλαμβάνω στον εαυτό μου ότι αξίζω και έχω δικαίωμα στην ευτυχία και στην ομορφιά. Και ακόμα όσο και να το επαναλάβω δεν το πιστεύω. Έχω την τάση να είμαι τελειομανής, να μη στενοχωρώ κανέναν. Νομίζω ότι έκανα εγώ λάθος. Κουβαλάω πάνω μου την ενοχή όλων των ανθρώπων και δεν μου αντιστοιχεί» κατέληξε.

Αυτά τα τελευταία λόγια του συγκλόνισαν όλη την ομάδα του Πρωινού! Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ξέσπασαν σε λυγμούς και ζήτησαν να πάνε διάλειμμα!

Δείτε το σχετικό βίντεο με την ομάδα του Πρινού να ξεσπά σε κλάματα!

Και αν δεν είδατε τη συγκλονιστική του συνέντευξη, δείτε την παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved