Gossip Specials

Ο Χαλακατεβάκης στο gossip-tv: «Έχω καταφέρει να δημιουργήσω την οικογένεια, που πάντα ονειρευόμουν»

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Αποκλεστικό: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα του "Σ' αγαπάω μεν αλλά..." με τον Βασίλη Χαλακατεβάκη να μας αποκαλύπτει τον ρόλο του, αλλά και την σημασία της οικογένειας στη ζωή και την καθημερινότητά του. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του, με μια καριέρα που έχει χτίσει ανά τα χρόνια, με αξιοζήλευτους ρόλους, που ο ίδιος είναι πολύ περήφανος που έχει ενσαρκώσει και είχαν επιτυχία.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης είναι ένας λατρεμένος ηθοποιός, τον οποίο έχουμε δει σε ουκ ολίγες δουλειές, μιας και είναι ενεργός στον χώρο της υποκριτικής εδώ και πολλές δεκαετίες. Πρόσφατα, έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, με τον ίδιο να μην μπορεί να κρύψει με τίποτα την χαρά του κάθε φορά που μιλάει για την κόρη του. Η κάμερα του gossip-tv τρύπωσε στα γυρίσματα του «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…», της αγαπημένης κωμωδίας του OPEN, που το τηλεοπτικό κοινό, από την πρώτη στιγμή της πρεμιέρας του, αγάπησε με τον πιο σπουδαίο τρόπο.

Λίγα λόγια για τον ρόλο του Οδυσσέα...

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης κατέχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκείνον του πατέρα του Παύλου (Αλέξανδρος Μπουρδούμης). Ο Οδυσσέας δεν είναι ο πατέρας με την κλασσική έννοια, αλλά εκείνος που είναι ανατεπτικός και πάντα θέλει να καταπιάνεται με κάτι καινούργιο. Ο ίδιος συνέχεια προσπαθεί να κάνει τις εφευρέσεις του και, όπως εξομολογείται, είναι αναγκασμένος να δέχεται την μόνιμη γκρίνια της γυναίκας του (Χριστίνα Τσάφου), για τα πάντα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο gossip-tv: «Εγώ κάνω τον ρόλο του Οδυσσέα. Είναι ένας υπέροχος και συνάμα αφελής πατέρας, που κατά το μυαλό του είναι εφευρέτης. Συνεχώς κάνει ζημιές και καταστρέφει «τα πάντα», με αποτέλεσμα να δέχεται τις φωνές της γυναίκας του, για κάθε καινούργια εφεύρεση που θα κάνει. Είναι ένας υπέροχος ρόλος, που τον έχω αγαπήσει πολύ. Είναι υπέροχος ο ρόλος του πατέρα και τώρα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο, γιατί είμαι και εγώ πατέρας και καταλαβαίνω.»

Τι σημαίνει η οικογένεια για τον Βασίλη Χαλακατεβάκη;

Όσον αφορά το κομμάτι της οικογένειας και το πώς νιώθει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης με τον νέο ρόλο του πατέρα, που «εισήλθε» στη ζωή του πριν από μερικούς μήνες, εκείνος απαντά πως ο ρόλος της οικογένειας στη καθημερινότητά του είναι καθ΄όλα πρωταγωνιστικός, μιας και μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον με πολύ ζεστασιά και αγάπη και την οικογένεια, που ονειρευόταν να δημιουργήσει, την πραγματοποίησε.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv: «Η οικογένεια για εμένα είναι το παν, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι τα πάντα για εμένα. Μεγάλωσα σε μια πολύ ζεστή οικογένεια. Πάντα ήθελα να έχω και εγώ μια ζεστή οικογένεια, τώρα το έχω πραγματοποιήσει αυτό το όνειρο και είμαι πολύ ευτυχισμένος για αυτό».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Οι Απαράδεκτοι, η περιπέτεια υγείας και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Χαλακατεβάκης: Η φωτογραφία με τα πρώτα Χριστούγεννα της κόρης του που «έλιωσε» το Instagram

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Λύγισε στον αέρα του Πρωινού - «Άφωνοι» Σκορδά- Λιάγκας! Τι συνέβη; (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved