Gossip Specials

Μαριέλλα Σαββίδου στο gossip-tv: «Ο δυναμισμός που εκπέμπει η Ηλιάνα, είναι κάτι που έχω και εγώ»

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Αποκλειστικό: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα  του "Σ' αγαπάω μεν αλλά...", με την Μαριέλλα Σαββίδου να μας αποκαλύπτει τις κρυφές πτυχές του ρόλου της, αλλά και τα κοινά στοιχεία που βρίσκει με τον δικό της χαρακτήρα. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές, που από την πρώτη στιγμή της προβολής της, έχει δημιουργήσει στο τηλεοπτικό κοινό τις καλύτερες εντυπώσεις, μιας και το γέλιο και το χιούμορ είναι κάτι που απόλυτα χρειαζόμαστε στην σημερινή εποχή, που όλα είναι μετέωρα.

Λίγα λόγια για την σειρά…

Η Μαριέλλα Σαββίδου είναι μια ηθοποιός που λατρεύει την υποκριτική και δίνει τα πάντα σε κάθε νέο της ρόλο. Η ίδια μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για την συμμετοχή της στη σειρά, λέγοντας ότι είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που είναι μέλος αυτής της συγκεκριμένης ομάδας, αφού δουλεύουν μαζί πολύ αρμονικά και περνούν φανταστικά στα γυρίσματα.

Η ίδια κατέχει τον ρόλο της Ηλιάνας, της αδερφής του Παύλου (Αλέξανδρου Μπουρδούμη) και πρόκειται για έναν άκρως ανατρεπτικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα. Η Ηλιάνα αγαπάει το φλέρτ και τους ωραίους άνδρες, κάτι που πάντα βρίσκει αντίθετους τους γονείς της, οι οποίοι συνέχεια της κάνουν παρατηρήσεις, για να σοβαρευτεί και να κάνει μια σταθερή σχέση, που εύκολα θα μπορέσει να την οδηγήσει στην οικογένεια.

Ο ρόλος της Ηλιάνας

Η ίδια συνεχώς αντιδράει, με αποτέλεσμα να μην ακούει κανέναν και στο τέλος να κάνει τις δικές της επιλογές, που ελπίζει να την οδηγήσουν στην ευτυχία κάποια στιγμή. Η παρεμβατικότητά της είναι κάτι διάχυτο στον χαρακτήρα της, αφού συνεχώς, όπως λέει και η ίδια, μπλέκεται στην σχέση των γονιών της, αλλά και στα προβλήματα που έχει η οικογένεια του αδερφού της.

Όπως ανέφερε αποκλειστικά στο gossip-tv για τον ρόλο της Ηλιάνας: «Εγώ υποδύομαι τον ρόλο της Ηλιάνας. Είναι μια γυναίκα πολύ δυναμική και αποφασιστική και πάντα προσπαθεί για το καλύτερο. Είναι μια γυναίκα που αγαπάει πολύ τους άντρες, αλλά στην συγκεκριμένη φάση έχει αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα και να ασχοληθεί με την επιχειρηματικότητα. Αλλά όλο αυτό είναι κάτι που υποβόσκει και δεν μπορεί να το κρύψει με τίποτα. Είναι η κόρη που παιδεύει καθημερινά τους γονείς της και μπλέκεται στις ιστορίες του αδερφού της και της νύφης της, θέλοντας να κάνει την γνώμη της να περνάει πάντα. Με τα παιδιά έχουμε δέσει φανταστικά, είμαστε μια μικρή ομάδα και προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αισθανόμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και αυτό ακριβώς βγαίνει και στον φακό.»

«Ο δυναμισμός της Ηλιάνας είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι και του δικού μου χαρακτήρα»

Όπως όλα δείχνουν, το «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…» είναι μια οικογενειακή κωμωδία που αποσκοπεί στην πραγματική ψυχαγωγία του τηλεοπτικού κοινού, μιας και αυτό είναι που έχει πραγματικά ανάγκη αυτήν την περίοδο. Μάλιστα, ακόμα και οι χαρακτήρες της σειράς μεταφέρονται απόλυτα στην πραγματική ζωή, μιας και σε μια οικογένεια υπάρχει πάντα εκείνος που είναι ο πιο λογικός, ο πιο παρεμβατικός, ο πιο ανατρεπτικός και ο πιο περίεργος. Ποια είναι όμως τα κοινά στοιχεία που έχει η Μαριέλλα Σαββίδου με τον ρόλο της Ηλιάνας; Όπως αποκαλύπτει η ίδια, ο δυναμισμός είναι το βασικότερο και κυριότερο κοινό τους στοιχείο, ενώ ταυτόχρονα το γεγονός ότι δεν σκέφτεται μονοδιάστατα σε πληθώρα θεμάτων.

Όπως ανέφερε αποκλειστικά στο gossip-tv: «Σε όλες τις περιπτώσεις προσπαθούμε να βρίσκουμε κάποια κοινά στοιχεία με τον ρόλο. Η Ηλιάνα έχει έναν δυναμισμό που έχω και εγώ στην καθημερινότητά μου και σκέφτεται πολύ έξω από τα κουτάκια, που είναι κάτι που το έχω σαν Μυριέλλα, μιας και δεν μου άρεσε ποτέ να περιορίζομαι και να σκέφτομαι μονοδιάστατα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved