Gossip Specials

Αντωνιάδης στο gossip-tv: «Ο χαρακτήρας του Σοφοκλή περνάει ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης»

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Αποκλειστικό: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα του «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…», με τον Θοδωρή Αντωνιάδη να μας εξομολογείται όλες τις κρυφές πτυχές του τηλεοπτικού Σοφοκλή, ενός χαρακτήρα που η κινητήρια δύναμή του είναι το χιούμορ και η αγάπη.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού, που από την πρώτη στιγμή της προβολής της, έχει προκαλέσει τις πιο θετικές εντυπώσεις, σε μια εποχή που αυτό που έχουμε όλοι ανάγκη είναι το χαμόγελο στην καθημερινότητά μας.

Λίγα λόγια για την σειρά…

Ο λόγος για την νέα κωμική και ανατρεπτική σειρά του OPEN «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…», στην οποία και το χιούμορ είναι κάτι που πρωταγωνιστεί και είναι και αυτό, που κάνει τους τηλεθεατές να μην χάνουν επεισόδιο και να το παρακολουθούν ανελλιπώς κάθε Σάββατο βράδυ. Το gossip-tv «τρύπωσε» στα γυρίσματα της σειράς και μίλησε αποκλειστικά με τον Θοδωρή Αντωνιάδη, ο οποίος και υποδύεται έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο, ο οποίος κρύβει πολλές διαφορετικές πτυχές, έχει σκαμπανευάσματα και περνάει διάφορα μηνύματα, που όλοι εν τέλει τα έχουμε ανάγκη στην καθημερινή μας ζωή. Εξάλλου, η αγάπη φαίνεται να είναι το συγκεκριμένο μήνυμα, και μάλιστα η πηγαία και η αληθινή, που κάποιος μπορεί να την δώσει, χωρίς να τον ενδιαφέρει το αν θα την πάρει πίσω.

Ο ιδιαίτερος ρόλος του Σοφοκλή

Ο Θοδωρής Αντωνιάδης κατέχει στην σειρά τον ρόλο του Σοφοκλή, ο οποίος είναι ο άστεγος της γειτονιάς, όπου οι συνθήκες ίσως και η καθημερινότητα τον έκαναν να φτάσει σε αυτό το σημείο. Όπως εξομολογείται και ο ίδιος, πρόκειται για μια πολυδιάστατη προσωπικότητα, με πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ, το οποίο είναι και εκείνο που θέλει να μεταδώσει και σε όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Ο Σοφοκλής αντιμετωπίζεται από όλους με πολύ αγάπη και πολύ σεβασμό, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους, με τα πάνω του και τα κάτω του, με τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας του, που κανείς δεν δίνει σημασία στο γεγονός ότι είναι άστεγος. Αυτό είναι και εκείνο το στοιχείο, που κάνει και τον ρόλο αυτό πολύ ιδιαίτερο ήδη από την φύση του, μιας και σημασία και στην αληθινή ζωή έχει ο χαρακτήρας και το τι μπορεί κάποιος άνθρωπος να δώσει σε κάποιον άλλον, χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι εξωγενείς παράγοντες.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος αποκλειστικά στο gossip-tv: «Εγώ υποδύομαι τον Σοφοκλή, τον άστεγο της γειτονιάς. Είναι ένας χαρακτήρας πολύ ιδιαίτερος και αστείος, με πολύ καλή ψυχή, που έχει πάντα κάτι καινούργιο να δώσει στους γύρω του. Έχει πολύ έντονη την αίσθηση του χιούμορ, θα μπορούσα να πω ότι έχει black χιούμορ. Λόγω της ιδιαιτερότητας του ρόλου, έχει αντιμετωπιστεί με πάρα πολύ σεβασμό και σεναριακά, αλλά και σκηνοθετικά και υποκριτικά. Τον έχω αγαπήσει πολύ αυτόν τον ρόλο»

«Είναι ένας χαρακτήρας που μπλέκεται άμεσα στην ζωή των ηρώων, άλλοτε τους επηρεάζει με τις απόψεις του και άλλες φορές απλά θέλει να μπλέκεται. Δεν ξέρω και εγώ ακόμα το πως θα εξελιχθεί ο ρόλος στη συνέχεια. Σίγουρα με εξιτάρει πάρα πολύ και με έχει ενθουσιάσει ο ρόλος. Αυτός ο άνθρωπος μένει στον δρόμο και όλο αυτό έχει ήδη μια δυσκολία. Αυτό που εμένα με ενθουσιάζει είναι πως πρόκειται για έναν άνθρωπο τρυφερό, που αντιμετωπίζεται από όλους με πολύ αγάπη και ιδιαίτερο σεβασμό. Παίρνει την αγάπη και την επιστρέφει στο πολλαπλάσιο. Δίνει την αγάπη του απλόχερα»

Το ιδιαίτερο μήνυμα της αγάπης, ως ένα πηγαίο συναίσθημα

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Θοδωρής Αντωνιάδης υποδύεται έναν χαρακτήρα, που με μικροτεχνάσματα, μεταφέρεται πλήρως στην πραγματική ζωή, μιας και πρόκειται για έναν άνθρωπο, που το μόνο που ξέρει είναι να δίνει την αγάπη του απλόχερα, χωρίς να ενδιαφέρεται για το τι μπορεί να νιώσουν οι υπόλοιποι χαρακτήρες. Με λίγα λόγια, ο Σοφοκλής είναι ένας άνθρωπος, που ακόμα και αν η ζωή τον έφερε στο σημείο να μην έχει δεδομένη μια στέγη και ένα σπίτι, έχει παραμείνει αναλλοίωτος και νοιάζεται πολύ για τους γύρω του, μιας και προσπαθεί, πάντα με τον τρόπο του, να συμβουλεύει τους υπόλοιπους χαρακτήρες, να τους οδηγεί σε σωστές αποφάσεις και αδιαμφισβήτητα να γελούν με τα αστεία του.

Όπως ο ηθοποιός εξομολογήθηκε στο gossip-tv: «Ο συγκεκριμένος ρόλος περνάει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα, έχει το πεδίο να περάσει το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης, αλλά είναι και πολύ ιδιαίτερος, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Δεν αντιμετωπίζεται ως μια γραφική περίπτωση και αυτό είναι και το σημαντικό της όλης υπόθεσης. Δεν ξέρουμε αν τον οδήγησαν οι συνθήκες και τα δεδομένα της ζωής του να κοιμάται στον δρόμο, όλο αυτό θα το δούμε και στη συνέχεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρει να προσφέρει ουσιαστικά και με την καρδιά του»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved