Gossip Specials

Αποκλειστικό: Ο Maluma ξεσήκωσε τα πλήθη στο ΟΑΚΑ- Η κοσμοσυρροή και η ανατρεπτική εμφάνιση!

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Αποκλειστικό: Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, το gossip-tv βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α, με τον Maluma να "βάζει φωτιά" στη σκηνή και το φανατικό του κοινό να έχει ξεσηκωθεί για τα καλά με την μουσική και την "εκρηκτική" σκηνική του παρουσία. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ξένους καλλιτέχνες, ο οποίος και έχει γνωρίσει την Ελλάδα πολύ μεγάλη επιτυχία, μιας και τα τραγούδια του, από τις πρώτες κιόλας ημέρες της κυκλοφορίας τους, γίνονται viral και στην Ελλάδα.

Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση του Maluma στην Ελλάδα είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, με τους φανατικούς του θαυμαστές να ανυπομονούν για εκείνη την ημέρα, μιας και δεν έβλεπαν την ώρα, για να τον απολαύσουν live στη σκηνή, να χορέψουν με τα τραγούδια του και να διασκεδάσουν μοναδικά με την παρέα τους. Ο Κολομβιανός super star αξίζει να σημειωθεί ότι θα έκανε δύο συναυλίες τον Μάρτιο του 2020 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίες αναβλήθηκαν λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το gossip-tv βρέθηκε στο «εκρηκτικό» event, με τον Κολομβιανό καλλιτέχνη να ανεβαίνει στη σκηνή και το πλήθος να φωνάζει και να τραγουδά μαζί του όλα του τα κομμάτια, αλλά και να χορέυουν ασταμάτητα με τον ρυθμό της μουσικής.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο με την έναρξη της εμφάνισής του

Ο κόσμος είχε μαζευτεί από πολύ νωρίς, μιας και οι πόρτες άνοιγαν από τις 6 το απόγευμα, για ένα pre opening show παρέα με τον μοναδικό Μιχάλη Τσαουσόπουλο, ο οποίος κατάφερε να τους "ξεσηκώσει" και να τους "ζεστάνει" για εκείνο, που θα ακολουθούσε.

Δείτε στο παρακάτω video το πλήθος του κόσμου, που είχε συγκεντρωθεί για τον Maluma:

Λίγο πριν από την εμφάνιση του Maluma στη σκηνή του Ο.Α.Κ.Α, η Ελένη Φουρέιρα, όπως είχε ανακοινωθεί και επίσημα, ανέβηκε στο stage και ξεσήκωσε τα πλήθη με τις τελευταίες της επιτυχίες, δίνοντας και το δικό της στίγμα, που ως μοναδικό σκοπό είχε να μεταφέρει την πιο dance διάθεση.

Επιπρόσθετα, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Κολομβιανό καλλιτέχνη, μιας και η Panik Records του απένειμε τιμητική πλακέτα για τις συνολικές πωλήσεις των τραγουδιών του στην Ελλάδα. Ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, έδωσε στον παγκόσμιο super star μια ειδική πλακέτα για τις πολυπλατινένιες πωλήσεις του, αφού η συγκεκριμένη δισκογραφική εταιρία τον εκπροσωπεί σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μόλις είχε φτάσει η στιγμή της εμφάνισής του στη σκηνή, το φανατικό του κοινό δεν μπορούσε να περιμένει. Όλα ξεκίνησαν με ένα video wall, με σκηνές από διάφορα video clip του Μaluma και από τα πιο χαρακτηριστικά και viral τραγούδια του. Ο ίδιος ανέβηκε στη σκηνή, με τους θαυμαστές του να ξεκινούν να τραγουδούν μαζί του ασταμάτητα, τις μεγαλύτερές του επιτυχίες.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με το κοινό να τραγουδά μαζί του:

Ο Maluma είχε επιλέξει να φορέσει ένα ανατρεπτικό outfit, σε ανοιχτούς τόνους, με ένα μακρύ παλτό σε πράσινους τόνους, το οποίο και είχε σετάρει με ένα ιδιαίτερο καπέλο και φυσικά ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα αξεσουάρ που το συνηθίζει πολύ. Μάλιστα, όπως παρακολουθήσαμε, όταν ο ίδιος έβγαλε το καπέλο του και το πέταξε στο κοινό, ξεκίνησαν οι φωνές και οι πανηγυρισμοί.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved