Gossip Specials

13 χρόνια gossip-tv: Οι ευχές της Ζέτας Μακρυπούλια αρχίζουν από... Ρουκ Ζουκ

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που ξέρουμε από πάντα. 

Ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο από πολύ μικρή ηλικία (πιτσιρίκα βρισκόταν στο Ciao Ant1 της Ρούλας Κορομηλά) και την έχουμε δει να ξεχωρίζει σε ότι κι αν επέλεξε να κάνει.

Από το modeling (που επιλεκτικά συνέχισε να κάνει κατά διαστήματα), την παρουσίαση εκπομπών εως και την υποκριτική ξεκινώντας από το θέατρο και το αξέχαστο "Σεσουάρ για δολοφόνους" και μεταπηδώντας τόσο στην τηλεόραση και τα σήριαλ, όσο και στον κινηματογράφο σκίζοντας παντού.

Την εποχή που το Gossip-tv.gr βγήκε στον διαδικτυακό αέρα, η Ζέτα ολοκλήρωνε τα γυρίσματα σε μια διεθνή κινηματογραφική παραγωγή. The King of Mykonos που έκανε πρεμιέρα σχεδόν έναν χρόνο μετά. Ο πασίγνωστος ελληνοαυστραλός μάλιστα Νικ Γιαννόπουλος έχει πει για εκείνη πως θα έπρεπε να φύγει για Hollywood. Η Ζέτα όμως είχε άλλα σχέδια.

Εξάλλου εκείνη την περίοδο παρουσιάζε ήδη το DWTS στον Ant1 και πραγματικά ξεχώριζε και σε αυτόν τον τηλεοπτικό της ρόλο. Δεν είναι τυχαίο που έμεινε σε αυτό το project τόσα χρόνια.

Παράλληλα με την τηλεοπτική της πορεία η Ζέτα φροντίζει να επενδύει και σε επιχειρήσεις για να έχει πάντα την ανεξαρτησία της και τη δυνατότητα να λέει ναι μόνο εκεί που πραγματικά θέλει. Ένα μικρό καφέ με παγωτά στην Πάρο είναι μια από αυτές τις κινήσεις και ο φωτογραφικός φακός την πετυχαίνει συχνά εκεί να απολαμβάνει το τερπνόν μετά του οφελίμου.

Δεν περνάει πάντα εύκολα. Η αλήθεια είναι πως στην πολύχρονη πορεία της στον χώρο δεν έχει ακούσει και λίγα. Γι' αυτό και έχει παραδεχτεί πως της έχει περάσει από το μυαλό ακόμα και να τα παρατήσει. Ευτυχώς και για την ίδια αλλά και για εμάς δεν το έπραξε.

Μετά το τέλος του DWTS, ένα άλλο show έρχεται για εκείνη στο Mega πια και το J2US κατοχυρώνει την ευχέρειά της στα μεγάλα projects. Είναι η εποχή που τυχαία ανακαλύπτουμε την απόλυτη σωσία της. Αυτήν που αν κάποια στιγμή η Ζέτα θέλει λίγη ξεκούραση, μπορεί να της κάνει άνετα την ντουμπλέρ.

Αν και προφυλάσσει καλά την προσωπική της ζωή και σε γενικές γραμμές δεν εκδηλώνει τα συναισθήματά της στον τηλεοπτικό αέρα - παρά το γεγονός οτι στην πορεία της έχει εξελίξει το χιούμορ της εκπληκτικά- όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με τους συγχωριανούς της δεν κρύβει την συγκίνησή της.

Η αναβίωση του Ρουκ Ζουκ στον Ant1 της πάει γάντι. Η Ζέτα στην καλύτερή της τηλεοπτική στιγμή - ως σήμερα- όχι μόνο ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες του τηλεπαιχνιδιού, αλλά στην κυριολεξία το απογειώνει.

Παράλληλα παρουσιάζει και το talent show του σταθμού The Final four κι αν και το πρόγραμμα δεν τρελαίνει τα μηχανάκι της AGB, η ίδια στην πιο χαλαρή της διάθεση το απόλαυσε από την πρώτη στιγμή.

Το Ρουκ Ζουκ συνεχίζει την τρελή του πορεία στις τηλεθεάσεις, παίρνει και πάλι το πράσινο φως -πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά- γίνεται και special με επώνυμους παίκτες και η Ζέτα δίνει χρόνο από Ρουκ Ζουκ ακόμα και τους φίλους της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved