Gossip Specials

Δημήτρης Σούρας για Μάρθα Καραγιάννη: Τα τελευταία 10 λεπτά της ζωής της και ο βαρύς αποχαιρετισμός!

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Κηδεία Μάρθας Καραγιάννη: Ο Δημήτρης Σούρας, ο γιατρός που παρακολουθούσε την Μάρθα Καραγιάννη λύγισε σε δηλώσεις που έκανε, λέγοντας πώς έχασε έναν πολύ σημαντικό του άνθρωπο, την καλύτερή του φίλη, που την εκτιμούσε αφάνταστα, τόσο για τον χαρακτήρα της, όσο και για το ανυπέρβλητο ταλέντο της. 

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, μετά από περιπέτεια που είχε με την υγεία της, σε ηλικία 82 ετών.

Η είδηση του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη συγλόνισε το πανελλήνιο, μιας και ήταν μια πολύ αγαπημένη ηθοποιός, που ο κόσμος την είχε λατρέψει μέσα από τους ρόλους της και οι συνάδελφοί της δεν είχαν ποτέ να πουν κακή κουβέντα για εκείνη, ενω αντίθετα μιλού για έναν άνθρωπο χαρούμενο, αυθεντικό, με αγάπη για τη ζωή. Το πρωί της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου, αγαπημένοι φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι συγκεντρώθηκαν στο Α' Νεκτροταφείο Αθηνών, για να που το "τελευταίο αντίο" στην σπουδαία ηθοποιό, που σημάδεψε την ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου.

Μια από τις τραγικές φιγούρες ήταν ο Δημήτρης Σούρας, ο ψυχίατρος που παρακολουθούσε την ηθοποιό μέχρι και την τελευταία στιγμή, ο οποίος ήταν και ένας από τους καλύτερούς της φίλους. Ο Δημήτρης Σούρας δήλωσε στο gossip-tv: "Καταλαβαίνετε είναι μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα. Είμαστε όλοι άυπνοι και πάρα πολύ στενοχωρημένοι. Έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα αυτές τις μέρες που ακόμα προσπαθούμε να τα διαχειριστούμε, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Έχουμε εκπληρώσει την τελευταία της επιθυμία. Θα πω κάτι και θα είμαι πάρα πολύ συγκεκριμένος. Η Μάρθα πίστευε στον Θεό. Το δηλώνω ειλικρινά. Απλώς ήταν ένας άνθρωπος που δεν ήθελε όλα αυτά τα τελετουργικά, ήταν ένας πολύ απλός άνθρωπος. Για αυτον τον λόγο και μόνο μας είχε δώσει ένα χαρτί που έλεγε πάνω ότι ήθελε να καεί. Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα σε όλο αυτό.

Μετά την αποτέφρωση, η επιθυμία την ήταν να έρθει το δοχείο με τη στάχτη σε εμένα και όλοι μαζί οι αγαπημένοι της να την πετάξουμε στη θάλασσα. Το που και το πώς δεν το γνωρίζω καθόλου, γιατί όλο αυτό είναι για εμένα πρωτόγνωρο για όλους εμάς. Από την Μάρθα κρατάω τα τελευταία δέκα λεπτά, που βρισκόμασταν μαζί μέσα στο δωμάτιο, οι δυο μας. Τότε η Μάρθα είχε φύγει και της μιλούσα μονάχα εγώ. Τότε κατάλαβα ότι δεν είχα μπροστά μου έναν θρύλο, αλλά τη δική μου Μάρθα... Ο χαρακτήρας της ήταν εκείνος που την έκανε να είναι αντιστάρ και αυτό παράλληλα την έκανε να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας".

Ύστερα από τις δηλώσεις του ψυχιάτρου Δημήτρη Σούρα, μίλησαν και η γυναίκα του Ελένη και η κόρη του, Νίκη, οι οποίες και μίλησαν για την αυθεντικότητα του χαρακτήρα της, αλλά και την ψυχή της, που ήταν κάτι σπάνιο. Μάλιστα, η Νίκη Σούρα μοιράστηκε και την συμβουλή που της έδωσε: "Να μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σε υποτιμήσει ή να μην σε εκτιμάει"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved