Ετοιμάζεται ταινία με την ζωή του Steve Jobs;
G-Business

Ετοιμάζεται ταινία με την ζωή του Steve Jobs;

Είναι απίστευτο με πόση ταχύτητα ανακοινώνονται οι κινηματογραφικές βιογραφίες των σημαντικών ανθρώπων που μόλις έφυγαν από τη ζωή.

Για κάποιον τουλάχιστον σαν τον Στιβ Τζομπς κάτι τέτοιο θα ερμηνευόταν ως καλή επιχειρηματική κίνηση και θα ήταν απολύτως κατανοητό. Ημέρες μόλις μετά το θάνατό του, η Sony ανακοίνωσε την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του βιβλίου «Steve Jobs», που συνέθεσε ο Γουόλτερ Άιζακσον βασισμένος σε συνεντεύξεις του με τον ίδιο τα τελευταία δύο χρόνια. Με παραγωγό τον Μαρκ Γκόρντον, το στούντιο σχεδιάζει να βάλει σύντομα το πρότζεκτ σε τροχιά υλοποίησης, καθώς όλοι έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στα έργα και τις ημέρες του συνιδρυτή της Apple με την απώλειά του ακόμα νωπή.
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου, νωρίτερα από τον προγραμματισμό του, μετά το «αντίο» στον Στιβ Τζομπς, ενώ η ταινία είναι ακόμα στα χαρτιά. Δεν υπάρχουν προτάσεις για σεναριογράφο και σκηνοθέτη, ούτε φυσικά και κάποια εκτίμηση για το πότε μπορεί να φτάσει στις αίθουσες, η Sony πάντως είναι αποφασισμένη να προχωρήσει άμεσα και εικάζουμε ότι θα έχουμε σύντομα μια πρώτη εικόνα από το μείγμα βιογραφίας και δραματικής ταινίας με φόντο τον κόσμο των επιχειρήσεων, των εφευρέσεων και της τεχνολογίας. Ο Φίντσερ πάντως μετά το Social Network δε θα ενδιαφέρεται. Να σημειωθεί ότι η ζωή του Στιβ Τζομπς ήδη έχει δρομολογηθεί και για θεατρική παράσταση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved