Επιχειρηματικό «διαζύγιο» για Φερεντίνο και Παπουτσάκη
G-Business

Επιχειρηματικό «διαζύγιο» για Φερεντίνο και Παπουτσάκη

Δεν είναι πια συνέταιροι ο Χρήστος Φερεντίνος και η Κατερίνα Παπουτσάκη χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιος είναι ο λόγος που ο παρουσιαστής και η ηθοποιός αποφάσισαν να πάρουν 'διαζύγιο' σε ό,τι είχε να κάνει με το μπαράκι που διατηρούσαν μαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δυο τους είχαν μαζί εδώ και τρία χρόνια αυτό το πολύ ιδιαίτερο μπαράκι, όπου περνούσαν τα περισσότερα βράδια τους. Πρόκειται για το Nueva Trova, που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη και μεράκι από την Κατερίνα και τον Χρήστο, επενδύοντας αρκετές χιλιάδες ευρώ. Πριν από περίπου έναν μήνα η ηθοποιός, σύμφωνα με τη real συζήτησε με τον παρουσιαστή, εκδηλώνοντάς του την επιθυμία της να κρατήσουν μόνοι τους το μαγαζί με τον αδελφό της. Μετά τη λήξη της συνεργασίας τους ο Χρήστος Φερεντίνος «μετακόμισε» στην Κηφισιά, μπαίνοντας συνέταιρος στο Pablo, έναν νέο χώρο, τον οποίο έχουν δημιουργήσει επίσης πολύ καλοί του φίλοι.
Ένα tapas bar-restaurant με Πικάσο - εμπνευσμένο όνομα σε ένα υπέροχο νεοκλασικό. Ξεκινά από το πρωί με καφέ, συνεχίζει με ισπανική -κυρίως- κουζίνα, για να καταλήξει τις βραδινές ώρες σε κοκτέιλ πάρτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved