Σήμερα αποφυλακίζεται ο Λάκης Γαβαλάς!
G-Business

Σήμερα αποφυλακίζεται ο Λάκης Γαβαλάς!

Ναι είναι γεγονός σήμερα ο Λάκης Γαβαλάς, μετά από 14 μήνες αποφυλακίζεται!


Όπως είναι γνωστό, το Εφετείο αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος, όπως και η αδερφή του Νότα, με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 2.000.

Κρίθηκε ένοχος για τη μη καταβολή ΦΠΑ ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ και καταδικάστηκε σε εφτά χρόνια φυλάκισης. Η ποινή του ανεστάλη μέχρι να εκδικαστεί η έφεσή του.

O Λάκης Γαβαλάς παρέμεινε στη φυλακή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αφού δεν πρόλαβε να καταβάλει την εγγύηση των 2.000 ευρώ και αναμένεται να αποφυλακιστεί σήμερα!

Ο ίδιος είπε μετά την απόφαση ότι θα αφεθεί ελεύθερος: «Όπως τις περνούσα και τις άλλες φορές. Ίσως πιο ήρεμα, πιο ήσυχα, θα φροντίσω τα λουλούδια μου για τελευταία φορά τις τελευταίες τρεις μέρες. Θα απολαύσω από τον κήπο της φυλακής το φεγγάρι σήμερα το βράδυ και αύριο που είναι πανσέληνος και θα αισθάνομαι έτσι ότι κάποια άτομα θα ήθελα να τα πάρω μαζί μου, που μου έχουν φερθεί πολύ ωραία». Όσο για το τι θα κρατήσει από όλο αυτό είπε στο star: «Μόνο θα κρατήσω τη λέξη τιμωρία την οποία δεν ξέρω αν την άξιζα με αυτό τον τρόπο ή όχι. Τίποτα άλλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν αισθάνομαι τίποτα άλλο, τίποτα άλλο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved