Θρίλερ με Σάμι Φάις στην Πάτμο! Επεσε από το σκάφος και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο
G-Business

Θρίλερ με Σάμι Φάις στην Πάτμο! Επεσε από το σκάφος και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο

Άγιο είχε ο Σάμι Φάις όταν το καινούργιο σκάφος του παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα στην Πάτμο. Ο γνωστός μπίζνεσμαν, που έχει παντρευτεί το πρώην μοντέλο Μαρία Καλάβρια, χτύπησε στη μέση του.

Ο Σάμι Φάις μετά τη Μύκονο όπου πέρασε όμορφες οικογενειακές στιγμές, πήγε στο Νησί της Αποκάλυψης μαζί με καλούς φίλους του.
Το περασμένο Σάββατο ο γνωστός επιχειρηματίας θέλησε να κάνει μια δοκιμαστική βόλτα με το νέο του σκάφος και με τη συνοδεία ειδικού μηχανικού ανοίχτηκε στη θαλάσσια περιοχή. Δυστυχώς όμως παρουσίασε πρόβλημα!


Σύμφωνα με την Espresso, το πρόβλημα παρουσιάστηκε στο τιμόνι με αποτέλεσμα το σκάφος να μην μπορεί να κυβερνηθεί. «Ο Σάμι Φάις βρέθηκε στη θάλασσα με δυνατούς πόνους στη μέση και αμέσως κινητοποιήθηκαν τα οικεία του πρόσωπα ώστε να μεταφερθεί αεροπορικώς σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών. Δεν πέρασε αρκετή ώρα και νοσοκομειακό ελικόπτερο έσπευσε στην περιοχή, τον παρέλαβε και τον έφερε στην πρωτεύουσα. Στην ιδιωτική κλινική υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει πάθει μετατόπιση σπονδύλου», λέει στην «Espresso» άτομο από το οικείο του περιβάλλον. Kαι προσθέτει ότι ο επιχειρηματίας ακολουθεί πλέον την αγωγή που του σύστησαν οι θεράποντες ιατροί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved