Ο Σάκης Αρσενίου πλέον και επιχειρηματίας
G-Business

Ο Σάκης Αρσενίου πλέον και επιχειρηματίας

Και τραγουδιστής και επιχειρηματίας ο Σάκης Αρσενίου που αποφάσισε να κάνει μια επένδυση για να αξιοποιήσει κάποια χρήματα που κατάφερε να βάλει στην άκρη.

Μαζί με συνέταιρο άνοιξε στη Θεσσαλονίκη κοκτέιλ μπαρ και ταξιδεύει συχνά προς τα εκεί προκειμένου να ασχολείται και ο ίδιος με την επένδυσή του.

«Ο χώρος ήταν κλειστός για 20 χρόνια. Πιστεύω ότι τον αξιοποιήσαµε σωστά. Εχει αρχίσει ο κόσµος και τον αγαπάει και αυτό µε χαροποιεί. Για την εποχή του το µαγαζί ήταν πολύ µπροστά και πιστεύω ότι και εµείς τώρα καταφέραµε το ίδιο», λέει µε ενθουσιασµό ο γνωστός τραγουδιστής στην Real News.

Τι ήταν, όµως, αυτό που οδήγησε τον νεαρό τραγουδιστή να «ανοιχτεί» επιχειρηµατικά σε µια τόσο δύσκολη περίοδο; «∆εν έχω καµία ανασφάλεια ως τραγουδιστής. Ολα πηγαίνουν µια χαρά. Πιστεύω ότι τη δεδοµένη στιγµή έπρεπε αξιοποιήσω κάποια χρήµατα που έχω βγάλει µε κόπο και είχα βάλει στην άκρη. Έχω περιορίσει κάποια έξοδα που πιστεύω ότι ήταν περιττά και τα επένδυσα εκεί», αποκαλύπτει στη Realnews ο τραγουδιστής, ο οποίος, ενώ εργάζεται στην Αθήνα, κάνει πλέον συχνά ταξίδια στη Θεσσαλονίκη ώστε να έχει την πλήρη εποπτεία του νέου εγχειρήµατός του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved