Γιάννης Μάρκου: Σε καταστολή στην εντατική συνεχίζει να νοσηλεύεται μετά την επίθεση με 15 μαχαιριές
G-Business

Γιάννης Μάρκου: Σε καταστολή στην εντατική συνεχίζει να νοσηλεύεται μετά την επίθεση με 15 μαχαιριές

Για τρίτο 24ωρο συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική και μάλιστα σε καταστολή, ο Γιάννης Μάρκου ο οποίος τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου δέχτηκε 15 μαχαιριές σε καντίνα στην Βαρυμπόμπη. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Γιάννης Μάρκου βρίσκεται σε καταστολή μετά τα τρία χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε. Όπως αποκαλύφθηκε, κάποιες από τις μαχαιριές κατά την επίθεση πέτυχαν κεντρική αρτηρία, χτύπημα που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο λόγω της έντονης αιμορραγίας.

Όμως, με την σωστή αντιμετώπιση του τραύματος από τους γύρω του μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να τον αναλάβουν οι θεράποντες γιατροί του.

Ο δικηγόρος του αποκάλυψε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι πως στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς ο γιος του ο οποίος και τον ενημερώνει για την πορεία της υγείας του Γιάννη Μάρκου.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή όμως πλέον δεν εμπνέει ανησυχία.

Να θυμίσουμε ότι γύρω στις 4,30 τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου την ώρα που ο 58χρονος επιχειρηματίας περίμενε με δύο φίλους του τη σειρά του στην καντίνα για να πάρουν να φάνε, μπήκαν δύο νεαροί, 20 και 25 ετών και οι δύο παρέες μάλωσαν λεκτικά αλλά και σωματικά για την ουρά. Ξαφνικά ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον Γιάννη Μάρκου. Αμέσως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Ο 20χρονος εντοπίστηκε από τις αρχές όχι όμως και ο 25χρονος ο οποίος συνεχίζει να καταζητείται.

Δείτε φωτογραφίες του παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved