Οι τρεις γυναίκες του Στρος Καν και η τυφλή αφοσίωση της Αν Σινκλαίρ
G-Politics

Οι τρεις γυναίκες του Στρος Καν και η τυφλή αφοσίωση της Αν Σινκλαίρ

Όταν τα νέα για τη σύλληψη του επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, με τις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης και της απόπειρας βιασμού ξέσπασαν, η σύζυγός του και διάσημη δημοσιογράφος Αν Σινκλαίρ δεν χρονοτρίβησε καθόλου και έσπευσε να διατρανώσει την πίστη της στην αθωότητά του.

Η Αν Σινκλαίρ, η οποία είχε σταθεί στο πλευρό του Στρος Καν και στην υπόθεση του 2008 με τη σχέση του Γάλλου πολιτικού με την -εργαζόμενη στο ΔΝΤ- οικονομολόγο από την Ουγγαρία, Πιρόσκα Νάγκι, είναι η τρίτη σύζυγος του Γάλλου πολιτικού.

Παντρεύτηκε πρώτη φορά στα 18 του χρόνια!

Ο Στρος Καν παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1967, όταν ήταν μόλις 18 ετών! Η «τυχερή» ήταν η Ελέν Ντουμάς, την οποία γνώρισε στη νότια Γαλλία όταν αυτός ήταν μόλις 14 ετών και αυτή 16! Φαίνεται πως από τότε είχε τον τρόπο του με τις γυναίκες…

Το ζευγάρι φαινόταν αχώριστο και απέκτησε και μία κόρη, τη Βανέσα. Η Ελέν στάθηκε δίπλα του στα πρώτα βήματα του στον στίβο της πολιτικής όταν ο Στρος Καν έγινε ενεργός σε αριστερούς κύκλους και γνωρίστηκε με προσωπικότητες που αργότερα θα γίνονταν το «βαρύ πυροβολικό» του κόμματος των Σοσιαλιστών, όπως και ο ίδιος.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας έγινε «πέτρα του σκανδάλου» και αιτία του διαζυγίου

Στο πλαίσιο της γνωριμίας του με πολλούς ανθρώπους από το χώρο των αριστερών και των σοσιαλιστών, ο Στρος Καν γνώρισε και μία ειδικό της επικοινωνίας, την Μπριζίτ Γκιγιεμέτ.

Η Γκιγιεμέτ κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη του Στρος Καν και τον έπεισε το 1983 να κάνει δραστικές αλλαγές στην εμφάνισή του. Ο Γάλλος πολιτικός ξύρισε τα γένια του, έβγαλε τα γυαλιά του και ανανέωσε την γκαρνταρόμπα του. Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα και εντυπωσιακά.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν είχε ήδη ερωτευτεί την επικοινωνιολόγο του και το 1984, σε μία κίνηση που εξέπληξε πολλούς αλλά προπάντων την σύζυγό του Ελέν Ντουμάς, ο Γάλλος πολιτικός παίρνει διαζύγιο και παντρεύεται την Γκιγιεμέτ. Μαζί της απέκτησε και μία κόρη, την Καμίλ, το 1985.

Δεύτερο διαζύγιο: Η ιστορία... επαναλαμβάνεται!

Και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, με παρόμοιο τρόπο ο Ντομινίκ Στρος Καν οδηγείται και στο δεύτερο διαζύγιο…

Το 1989 -και ενώ ο ίδιος έχει αρχίσει να «φτιάχνει» όνομα στη γαλλική πολιτική σκηνή- του γνωρίζουν την παντρεμένη δημοσιογράφο Αν Σινκλαίρ, με σκοπό να βελτιώσει την εικόνα του στα μίντια.

Ο Στρος Καν ερωτεύτηκε τη Γαλλίδα δημοσιογράφο κεραυνοβόλα. Της τηλεφωνούσε πολλές φορές καθημερινά μέχρι που την έριξε στην αγκαλιά του. Οι δυο τους κράτησαν για αρκετό καιρό την σχέση τους κρυφή. Τελικά παντρεύτηκαν το 1991 αφού πρώτα χώρισαν τους συζύγους τους.

Όσοι έχουν γνωρίσει την Αν Σινκλαίρ από κοντά κάνουν λόγο για «τυφλή αφοσίωση και εμπιστοσύνη» στον Στρος Καν. Η πολιτική άνοδος του συζύγου της θα την χαροποιήσει ιδιαίτερα αλλά θα της επηρεάσει την δημοσιογραφική καριέρα. Το κανάλι της, TF1, όταν ο Στρος Καν έλαβε τη θέση του υπουργού Οικονομίας έκρινε πως ήταν αντιδεοντολογική η παρουσία της στο πολιτικό ρεπορτάζ (όπου έχτισε την καριέρα της) και τη μετέθεσε στον τομέα των διαδικτυακών μίντια.

Η ίδια ποτέ δεν έχει δηλώσει ότι το μετάνιωσε. Τουναντίον, δηλώνει περήφανη για τον άνδρα της. Ακόμη και για τη φήμη του ως «αποπλανητής»: «Είμαι περήφανη για αυτή του τη φήμη! Είναι σημαντικό για έναν πολιτικό να είναι αποπλανητής» τονίζει. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved