Παπούλιας: Οι χαμηλόμισθοι έδωσαν ό,τι είχαν να δώσουν
G-Politics

Παπούλιας: Οι χαμηλόμισθοι έδωσαν ό,τι είχαν να δώσουν

Από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, γίνεται δεκτός αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.


Ο Γιώργος Παπανδρέου μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί για να ενημερώσει τον κ. Παπούλια για τις πτυχές του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, για το σχέδιο των αποκρατικοποιήσεων, αλλά και για τις συναντήσεις που είχε χθες με τους πολιτικούς αρχηγούς.
Όπως ανέφερε on camera ο κ. Παπανδρέου, βρήκε σημεία συναίνεσης στη διάρκεια των χθεσινών επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς.
Ο κ. Παπανδρέου είπε χαρακτηριστικά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: "Πιστεύω βαθιά στην εθνική συνεννόηση, η χώρα περνάει δύσκολη συγκυρία και η κοινή βούληση να προσφέρουμε μαζί είναι ένα μήνυμα στην ευρωζώνη".
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι υπάρχει ένας ουσιαστικός κοινός τόπος και πρέπει να ενταχθεί μέσα στους στόχους να αντιμετωπίσουμε το έλλειμμα και το χρέος γιατί αν δεν το κάνουμε, θα βρεθούμε στο περιθώριο.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι το διακύβευμα είναι η κοινωνική συνοχή, υπογραμμίζοντας ότι οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι έδωσαν ότι είχαν να δώσουν.
Επ' αυτού ο κ. Παπανδρέου σχολίασε: στόχος η κοινωνική συνοχή, αλλά μη φτάσουμε στο χείλος της χρεωκοπίας. Διαβάστε όλο το άρθρο πατώντας εδώ: newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved