Σκάνδαλο Στρος Καν Vs  Σκάνδαλο Κλίντον
G-Politics

Σκάνδαλο Στρος Καν Vs Σκάνδαλο Κλίντον

Από την πρώτη στιγμή που «έσκασε» το σκάνδαλο Στρος Καν σε πολλούς θύμισε μνήμες από το πολυσυζητημένο σκάνδαλο του Μπιλ Κλίντον με την Μόνικα Λεβίνσκι. Όσο περνούν οι μέρες όμως οι ομοιότητες ανάμεσα στα δύο top sex scandals πληθαίνουν επικίνδυνα αποδεικνύοντας πως η ιστορία όντως επαναλαμβάνεται….

«Δεν έχω κάνει σεξ με αυτήν την γυναίκα» δήλωνε κουνώντας με έμφαση το δάχτυλό του ο Μπιλ Κλίντον σε διάγγελμα που έκανε προς τον Αμερικανικό λαό, όταν πρωτοακούστηκε η ερωτική παρασπονδία του. Αναγκάστηκε φυσικά να αναιρέσει τα πάντα όταν το φημισμένο μπλε φουστάνι της Μόνικας με το γενετικό του υλικό βγήκε στην επιφάνεια. Ακριβώς τα ίδια δήλωναν και οι δικηγόροι του Στρος Καν στην αρχή για να παραδεχτούν αργότερα πως υπήρξε μεν σεξουαλική επαφή αλλά ήταν συναινετική . Και σε αυτήν την περίπτωση το γενετικό του υλικό στα ρούχα της καμαριέρας τον…. «καίει».
Τόσο ο Μπιλ Κλίντον, όσο και ο Ντομινίκ Στρος Καν έχουν μία σύζυγο και μία κόρη που αμφότερες έσπευσαν να τους στηρίξουν στην δημόσια διαπόμπευσή τους. Η Χίλαρι Κλίντον κράτησε το γάμο της –το τι του έκανε κεκλεισμένων των θυρών μόνο οι ίδιοι το ξέρουν- και αυτό δείχνει πως σκοπεύει να κάνει η Αν Σινκλέρ κληρονόμος τεράστιας περιουσίας και παρουσιάστρια της Γαλλικής τηλεόρασης.
Συμπερασματικά, αν αναλογιστεί κανείς την πορεία του ζεύγους Κλίντον μετά το σκάνδαλο, η γυναίκα του Στρος Καν, όπως η Χίλαρι σήμερα, θα διεκδικήσει και θα αποκτήσει πολιτικά αξιώματα ενώ ο ίδιος, όπως ο Μπιλ Κλίντον θα «νοικιάζει» τον εαυτό του σε οικονομικά συνέδρια ανά τον κόσμο. Αν φυσικά είναι ακόμα εκτός φυλακής, κάτι που δεν αντιμετώπισε ως κίνδυνο ο έτερος «άτακτος» ισχυρός άντρας. Αναλογικά και η καμαριέρα, όπως η Μόνικα, θα βγάλει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια πουλώντας τις συνεντεύξεις της, για να αποσυρθεί μετά από τη δημοσιότητα, να ζήσει εκτός Αμερικής και να επιστρέψει 14 χρόνια αργότερα. Αριθμός που προκύπτει από την επανεμφάνιση της Λεβίνσκι στην κοσμική ζωή μόλις τον Φεβρουάριο που μας πέρασε στα pre-Oscar Parties.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved