Ολι Ρεν: «Οι Ευρωπαίοι θέτουμε τους ίδιους όρους που θέτει και το ΔΝΤ»
G-Politics

Ολι Ρεν: «Οι Ευρωπαίοι θέτουμε τους ίδιους όρους που θέτει και το ΔΝΤ»

Ανησυχητικές είναι οι διαπιστώσεις από την αξιολόγηση των επιθεωρητών της τρόικας για την τριμηνία γράφει το περιοδικό Der Spiegel στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει μεθαύριο.

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της Κομισιόν, που διερευνά την οικονομική και δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας, καταλήγει στην τριμηνιαία έκθεσή της, σύμφωνα με πληροφορίες του Der Spiegel, σε ανησυχητικά ευρήματα: Η Ελλάδα δεν πετυχαίνει όλους τους συμπεφωνημένους δημοσιονομικούς στόχους, διαπιστώνει η τρόικα στην έκθεσή της, που αναμένεται να παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα. Το δημοσιονομικό έλλειμμά θα είναι τελικά μεγαλύτερο του αναμενόμενου.

«Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή»

Σύμφωνα με το σχετικό προδημοσίευμα, στο οποίο δεν κατονομάζονται οι πηγές, η τρόικα διαπίστωσε ότι τα φορολογικά έσοδα σημείωσαν υστέρηση σε σχέση με τους στόχους και οι επιθεωρητές προειδοποιούν ότι θα πληγεί περαιτέρω η πιστοληπτική ικανότητα της χώρας. Είναι αδύνατον σύμφωνα με το δημοσίευμα να βγει η Ελλάδα του χρόνου στις αγορές προκειμένου να αντλήσει από εκεί 25 δις. ευρώ. Διαβάστε όλο το άρθρο πατώντας εδώ: newscode.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved