Απόστολος Γκλέτσος: «Θα κατέβουμε στους δρόμους αν κλείσει το αστυνομικό τμήμα Στυλίδας»
G-Politics

Απόστολος Γκλέτσος: «Θα κατέβουμε στους δρόμους αν κλείσει το αστυνομικό τμήμα Στυλίδας»

Δεν πρόκειται να κάτσει με «σταυρωμένα χέρια» για ακόμη μια φορά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας έγινε έξω φρενών όταν ενημερώθηκε πως θέλουν να κλείσει το αστυνομικό τμήμα της πόλης του και μάχεται για τα δικαιώματα των συμπολιτών του με όποιο κόστος. «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να βάλουν λουκέτο στο Α.Τ. της Στυλίδας», δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος στο LamiaReport.

«Δεν είναι δυνατόν σε μια περιοχή που υπάρχει πρόβλημα αστυνόμευσης και πρέπει να ενισχυθεί το Αστυνομικό Τμήμα κάποιοι ανεγκέφαλοι να θέλουν να το κλείσουν», συνέχισε. Ενώ δεν παρέλειψε ο Δήμαρχος να συμπληρώσει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο πήρε απόφαση να παραχωρήσει δωρεάν κτίριο για να στεγάζεται το Α.Τ., έτσι ώστε να μην υπάρχουν έξοδα για το ενοίκιο.

«Για δυο σοβαρά θέματα θα κατέβει στους δρόμους ο κόσμος της Στυλίδας. Για την αστυνόμευση και για την αποδυνάμωση του Κέντρου Υγείας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος. Τέλος ο Δήμαρχος Στυλίδας αποκάλυψε πως 300 οικογένειες ζουν χωρίς ρεύμα, στην Ανατολική Φθιώτιδα κι εκείνος προσπαθεί να βοηθήσει με χορηγίες αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved