Λύγισε ο Ψωμιάδης: "Έχω γονατίσει οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά"!
G-Politics

Λύγισε ο Ψωμιάδης: "Έχω γονατίσει οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά"!

Ο τέως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Πρωινό Ant1!

"Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι στα 65 μου χρόνια, μετά από 32 χρόνια τεράστιας προσφοράς, ότι θα έφταναν σε ένα σημείο κάποιοι να μας διασύρουν με τον αδερφό μου στη δικαιοσύνη. Εγώ έχω τιμωρηθεί πολύ αυστηρά από τη δικαιοσύνη, σέβομαι τις αποφάσεις της. Έχω προσφύγει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεν υπάρχει δημοκρατία επειδή δεν υπάρχει οικονομική δημοκρατία",τόνισε με αφορμή τα σκάνδαλα και τις δικαστικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του το τελευταίο διάστημα

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λύγισε την ώρα που μιλούσε! Και κατέληξε: "Δεν αξίζει η οικογένεια Ψωμιάδη τέτοια συμπεριφορά! Έχω γονατίσει οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά! Φτάνει πια! Τι θέλετε πια από τον Ψωμιάδη; Τι θέλετε πια; Δεν υπάρχει ούτε κατάχρηση, ούτε υπεξαίρεση! Κάποιοι θέλησαν να με φιμώσουν! Δεν έχω παράπονο από τον κύριο Σαμαρά. Επικοινωνιακά έχω παράπονο. Κάποια μέσα ενημέρωσης με εξευτέλισαν".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved