Μανώλης Μαυροματάκης: «Έχω αισθανθεί μεγάλη οργή απέναντι στους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις τύχες μας πάρα πολύ άσχημα»
G-Politics

Μανώλης Μαυροματάκης: «Έχω αισθανθεί μεγάλη οργή απέναντι στους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις τύχες μας πάρα πολύ άσχημα»

«Ο Εχθρός Μου», είναι ένα έργο που καλεί τον καθένα από εμάς να αναλογιστεί υπό ποιες προϋποθέσεις θα φτάναμε στην αυτοδικία στην πραγματική ζωή. Συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του πρωταγωνιστή του, Μανώλη Μαυροματάκη.

«Έχω φανταστεί το ενδεχόμενο κοντινών μου ανθρώπων να πέφτουν θύματα σωματικής βίας και έχω θυμώσει πάρα πολύ. Όπως, επίσης, έχω αισθανθεί μεγάλη οργή απέναντι στους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις τύχες μας πάρα πολύ άσχημα. Αλλά η λύση δεν είναι να πάρει κάποιος ένα πιστόλι και να αρχίσει να καθαρίζει κόσμο. Αυτό είναι ένα ντόμινο βίας, το οποίο δεν έχει κανένα στόχο και δεν μας πάει πουθενά. Αυτό λέει και η ταινία και από αυτή την άποψη δεν είναι μαύρη. Γιατί μπορεί να δείχνει έντονα τα πράγματα, ποτέ όμως με τρόπο πιασάρικο, ποτέ με στόχο να εντυπωσιάσουμε με τη βία», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό People και συνεχίζει: «Αυτό που θα ήθελα να κρατήσει ο θεατής φεύγοντας είναι το τελευταίο πλάνο. Αυτό να γίνει αφορμή να ανοίξει η καρδιά του και να του φύγει όλο το βάρος. Και μετά οι άνθρωποι να καθίσουν και να συζητήσουν τι είδαν. Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ –και θα ήταν επίσης καλό– να δουν αυτή την ταινία χρυσαυγίτες ή άνθρωποι που έχουν αυτή την ιδεολογία. Γιατί δεν πιστεύω ότι ένα έργο τέχνης μπορεί να αλλάξει τόσο δραστικά τον τρόπο που σκέφτεται ένας άνθρωπος, αλλά θεωρώ ότι θα μπορούσε να γίνει ένας από τους σπόρους», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved