Πέμη Ζούνη: «Πρέπει να πληρώσουν πρωτίστως οι πλούσιοι»
G-Politics

Πέμη Ζούνη: «Πρέπει να πληρώσουν πρωτίστως οι πλούσιοι»

Για τα νέα φορολογικά μέτρα αλλά και την πρόταση αλλαγής του ωραρίου μουσικής στις κατοικημένες περιοχές μίλησε η Πέμυ Ζούνη, αποδεικνύοντας ότι όταν η πολιτική συναντά τόσο όμορφες και καλλιεργημένες υπάρξεις γίνεται απλώς... καλύτερη!

"Πρέπει και θα πληρώσουν όλοι, πρωτίστως οι πλούσιοι. Γι' αυτό είμαι εκεί που είμαι, για να παρατηρώ και να καταγγέλλω. Κι αν αυτή η δύναμη που έχω, της καταγγελίας, αποδειχτεί φρούδα ελπίδας θα τα παρατήσω..." δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή “Hard Rock Αλληλούια” στο ραδιόφωνο του "e-Rock " και στον Αντώνη Κουμιώτη η Βουλευτής του Πα.Σο.Κ. ενώ συνέχισε αναφορικά με την συνάντηση που είχε με την Άννα Διαμαντοπούλου λέγοντας: "Δεν θα προβεί μόνο στη μείωση της ύλης κατά 30%, το σημαντικότερο είναι η αλλαγή της ύλης. Αυτή η αλλαγή που συνάδει με το σλόγκαν μας 'Πρώτα Ο Μαθητής'...".
Η Πέμη Ζούνη όμως μίλησε και για την την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας για το ωράριο μουσικής στις κατοικημένες περιοχές λέγοντας: "Προσπαθούμε να συμβιβάσουμε τα δικαιώματα των κατοίκων με τα συμφέροντα εκατοντάδων επιχειρηματιών, επίσης φορολογούμενων πολιτών. Και πιστεύω να τα καταφέρουμε. Ειδικά σ' αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, επιβάλλεται..."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved