Σπηλιωτόπουλος-Λεονάρδου: Η ευτυχία που μοιράζονται και το υπέροχο δαχτυλίδι στο χέρι της
G-Politics

Σπηλιωτόπουλος-Λεονάρδου: Η ευτυχία που μοιράζονται και το υπέροχο δαχτυλίδι στο χέρι της

Τα βλέμματα των θεατρόφιλων έκλεψαν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η σύντροφός του Νάνσυ Λεονάρδου κατά την άφιξή τους πριν από λίγες μέρες στη σκηνή «Κοτοπούλη» του θεάτρου Rex, για να δουν την παράσταση με τίτλο «Πρόβα νυφικού», που ανεβάζει το Εθνικό Θέατρο.

Κι αυτό όχι μόνο λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισης της όμορφης συνοδού του πρώην υπουργού και υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, αλλά λόγω του υπέροχου δαχτυλιδιού που κοσμούσε το δεξί της χέρι. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τη real είχε πολύ καλή διάθεση, χαμογελούσε συνεχώς και κάθισε στις πρώτες θέσεις για να παρακολουθήσει το έργο με πρωταγωνιστές τους Άλκι Κούρκουλο, Ευγενία Δημητροπούλου, Θέμιδα Μπαζάκα, Δανάη Σκιάδη και πολλούς ακόμα εκλεκτούς ηθοποιούς.
Εδώ και αρκετό διάστημα, άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού υποστήριζαν πως οι δυο τους σκέφτονται πολύ σοβαρά να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, μιας και έχουν καταλήξει πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Αλλωστε, από το προηγούμενο καλοκαίρι ζουν σαν να είναι παντρεμένοι, και μάλιστα η Νάνσυ μένει πολλά βράδια της εβδομάδας στο όμορφο διαμέρισμα που διαθέτει ο Αρης στον περιφερειακό του Λυκαβηττού - κάτι που γνωρίζουν μόνο άτομα από το πολύ στενό φιλικό περιβάλλον και των δύο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved