Τελικά ο Ηλίας Ψινάκης είναι εκτός από αθυρόστομος και σεξιστής
G-Politics

Τελικά ο Ηλίας Ψινάκης είναι εκτός από αθυρόστομος και σεξιστής

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για τα πραγματικά χυδαία -ως προς αυτό που υπονοούν- λεγόμενα του Ηλία Ψινάκη κατά του ΚΑΣ, του συμβουλίου των αρχαιολόγων το οποίο και δεν έδωσε άδεια να γίνει συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον Τύμβο του Μαραθώνα.

Ως και η ίδια η τραγουδίστρια και νυν υπηρεσιακή Υπουργός τον «άδειασε» με ανακοίνωσή της για τα απαράδεκτα σχόλιά του την ημέρα της συναυλίας.
«Αυτό που πουλάει η Ελλάδα είναι ο τουρισμός από όλα αυτά που μας έχουν αφήσει οι πρόγονοί μας. Εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα για αυτό κι είμαστε σε αυτό το χάλι. Ευτυχώς ο Μαραθώνας έχει πάρα πολλά αρχαία με σήμα κατατεθέν τον Τύμβο, που ήταν να κάνουμε αυτή τη συναυλία. Δυστυχώς αυτό δε μας επέτρεψε να το κάνουμε το ΚΑΣ, το συμβούλιο των αρχαιολόγων». ξεκίνησε να λέει από μικροφώνου ο πάντα ασυγκράτητος Ηλίας και ως εδώ κάτι πάει κι έρχεται. «Εκεί δεν είναι όλοι τους άχρηστοι. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι πολύ σπουδαίοι και με μόρφωση και με αξία» είπε και ξεκίνησε μια χυδαία επίθεση κατά των υπολοίπων: «Το πρόβλημα είναι μερικοί κομπλεξικοί μαζί με τις διάνοιες και μερικές αγ... που εμποδίζουν πάρα πολύ την ανάπτυξη της Ελλάδος γενικότερα». Και είπε το αμίμητο: «Γι' αυτές που είπαμε, θα τους πετάξουμε τον Σπαλιάρα να τις ξεμπουκώσει να ηρεμήσουμε!» ενώ λίγο αργότερο ολοκλήρωσε με τους χαρακτηρισμούς: " ξινές, οπισθοδρομικές και ανοργασμικές".
Κατά τον Ηλία Ψινάκη λοιπόν για να κάνει καλά μια γυναίκα τη δουλειά της δεν είναι απαραίτητο να έχει πτυχίο αλλά οργασμό! Αν δε δεν επιδίδεται συχνά και με αποδείξεις -προφανώς- στη γενετήσια πράξη δεν είναι ικανή να κρίνει σωστά και εμποδίζει την ανάπτυξη της Ελλάδας. Υποψήφιες αρχαιολόγοι λοιπόν καλό είναι μαζί με τα πτυχία τους να καταθέτουν προς εξέταση και τα ημερολόγια της σεξουαλικής τους ζωής γιατί κατά τον Ηλία Ψινάκη αυτά είναι που τις κάνουν ικανές ή ανίκανες να εκτιμηθούν επαγγελματικά. Μάλλον μπέρδεψε τον χώρο που είναι σήμερα με τον χώρο που λειτουργούσε επαγγελματικά στο παρελθόν. Εκεί που οι καριέρες φτιάχνονται και προωθούνται ανάσκελα. Πιο σεξιστικό σχόλιο δεν έχουμε ακούσει από Έλληνα πολιτικό. Και πιο χυδαίο ίσως. Και είναι ντροπή και αίσχος που όλοι λίγο πολύ το αντιμετωπίζουν ως... χαριτωμενιά. Αν το ίδιο σχόλιο είχε γίνει από οποιοδήποτε άλλο πολιτικό πρόσωπο θα τον είχαν σταυρώσει. Γιατί ο Ηλίας στο απυρόβλητο; Γιατί τελικά στην Ελλάδα, όπως φαίνεται ακόμα και σήμερα οι Δημόσιες Σχέσεις μετράνε περισσότερο από την αξία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved