Νίτσα Μαρούδα: Η πεθερά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη μιλά πρώτη φορά για το γαμπρό της
G-Politics

Νίτσα Μαρούδα: Η πεθερά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη μιλά πρώτη φορά για το γαμπρό της

Η Νίτσα Μαρούδα, η 80χρονη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου , που παράτησε πολλά χρόνια πριν την καριέρα της για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, είναι μητέρα της Ιωάννας Κολοκοτά, την οποία απέκτησε με τον σύζυγό της, Συμεών Κολοκοτά.

Η πεθερά του Bαγγέλη Μεϊμαράκη μίλησε πρώτη φορά για τον γαμπρό της σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Freddo.
«Ο Βαγγέλης είναι πολύ χαμηλών τόνων. Ήρεμος, γλυκύτατος και σπιτίσιος. Αν θυμώσει, όμως, γίνεται ζόρικος... Σαν χαρακτήρας είναι λαϊκότατος και είναι αυτό που φαίνεται στη δημόσια εικόνα του... Οι ηθοποιοί, πρέπει να πω, είναι άγγελοι μπροστά στους πολιτικούς.... Με την πολιτική, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, δεν πολυασχολούμαι. Από την άλλη, ο Βαγγέλης έχει τόσες υποχρεώσεις, που δεν τον βλέπω όσο θα ήθελα. Έχει πολύ τρέξιμο», δήλωσε και
πρόσθεσε: «Ο Βαγγέλης είναι μια χαρά άνθρωπος. Λαϊκότατος άνθρωπος και γι’ αυτό τον αγαπάω περισσότερο. Δεν κρύβεται και ό,τι έχει να πει θα στο πει. Αυτό με γοητεύει».
Όσον για το πως είναι στο σπίτι, είπε: «Ο Βαγγέλης είναι ήρεμος, είναι πράος, είναι γλυκύτατος και χαμογελάει συνεχώς. Σπιτίσιος. Λατρεύει την οικογένειά του και συνεχώς ενδιαφέρεται για όλους μας. ΟΒαγγέλης είναι σαν μικρό παιδί».

Και κατέληξε στη συνέντευξή της: «Ο Βαγγέλης να έχει δύναμη και ο Θεός να δώσει κουράγιο στην Ελλάδα μας. Αυτό έχει σημασία πια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved