Φώφη Γεννηματά: «Αρχιτέκτονας ήθελα να γίνω…»
G-Politics

Φώφη Γεννηματά: «Αρχιτέκτονας ήθελα να γίνω…»

Η Φώφη Γεννηματά δεν είναι μόνο πολιτικός. Είναι και γυναίκα και άνθρωπος. Που της αρέσει να πηγαίνει όταν βγαίνει να διασκεδάσει;

«Σε μικρά μαγαζιά, γύρω από το σπίτι μας. Ένα ποτήρι κρασί μετά από μια ζόρικη μέρα είναι η καλύτερη χαλάρωση. Πολλές φορές βγαίνουμε οι δυο μας, με τον Αντρέα , χωρίς πρόγραμμα» τόνισε στα Παραπολιτικά.

-Αγαπημένο μέρος για καλοκαιρινές διακοπές;

«Στο σπίτι του άντρα μου, στη Σκύρο κάνουμε διακοπές από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά. Έχουμε δεθεί με τους ανθρώπους εκεί, είμαστε μεγάλη παρέα. Με τους γείτονες μας έχουμε καθιερώσει, πριν γυρίσουμε στην Αθήνα, ένα γλέντι στην αυλή μας. Το σπίτι είναι πολύ μικρό, έχει όμως μια όμορφη αυλή που βλέπει το Αιγαίο και τη χώρα με τα κατάλευκα σπίτια. Με γαληνεύει. Μου αρέσει αυτό το νησί. Έχει μια ομορφιά που με γοητεύει, εξαιρετικές παραλίες και καλό φαγητό. Η Σύμη δυστυχώς είναι μακριά, αλλά παραμένει πάντα αγαπημένο καταφύγιο.»

- Αν δεν ήσουν πολιτικός τι θα ήσουν;

«Αρχιτέκτονας ήθελα να γίνω. Σχεδίαζα σε όλα μου τα τετράδια. Έφτιαχνα τα σπίτια των φίλων μου. Από ένα πείσμα δεν ακολούθησα αυτό το δρόμο. Τελείωσα το Πολιτικό τμήμα της Νομικής σχολής της Αθήνας και η συνέχεια είναι γνωστή. Τα παιχνίδια της ζωής όμως συνεχίζονται. Η κόρη μου σπουδάζει αρχιτεκτονική.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved