Βάνα Μπάρμπα: Κατεβαίνει υποψήφια στο Δήμο Αθηναίων
G-Politics

Βάνα Μπάρμπα: Κατεβαίνει υποψήφια στο Δήμο Αθηναίων

Η Βάνα Μπάρμπα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις επόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο της Αθήνας μετά τη φωτογραφία της με τον Θόδωρο Πάγκαλο σε νυχτερινό κέντρο.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στο instagram της, όπως σας είχαμε ενημερώσει φωτογραφία της με τον Θόδωρο Πάγκαλο και έγραψε: «Δύο παλιοί καλοί φίλοι βρέθηκαν χθες και πήγαν να ακούσουν μαζί έναν αλλο αγαπημένο τους φιλο τον Χρήστο Κυριαζη. Τελικά οι παλιές αγάπες, δεν πάνε στον παράδεισο. ....μένουν κάπου εδώ κοντά» σχολίασε στην σχετική λεζάντα της φωτογραφίας.
Μετά λοιπόν από αυτή την φωτογραφία, η Βάνα αποκάλυψε στην Espresso ότι θα κατέβει υποψήφια στο Δήμο Αθηναίων, θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της κεντροαριστερής παράταξης.

Η Βάνα τη φιλία της με τον Θόδωρο Πάγκαλο δήλωσε πως τον στηρίζει ακόμη και στη φράση “μαζί τα φάγαμε”: «Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, όχι μόνο γιατί τόλμησε να σηκώσει το βάρος της δήλωσης, αλλά και της ευθύνης κομματικών λαθών του παρελθόντος. “Μαζί τα φάγαμε” από τον πιο πλούσιο μέχρι τον πιο μικρό ήταν μια πραγματικότητα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved