Εκλογές 2019: Κώστας Αναγνωστόπουλος: Από τη μάχη της επιβίωσης στο στίβο της πολιτικής! (exclusive)

Εκλογές 2019: Κώστας Αναγνωστόπουλος: Από τη μάχη της επιβίωσης στο στίβο της πολιτικής! (exclusive)

Δημοτικές εκλογές 2019: Μπορεί εμείς να τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, στην Αγία Παρασκευή ο κόσμος τον γνωρίζει πολύ καλά εδώ και χρόνια.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός σε όλους ως «μισθοφόρος», κατεβαίνει στις εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και μίλησε για την απόφασή του αυτή στο gossip-tv.gr.

Ο Κώστας, αγαπά την περιοχή του και μάλιστα δραστηριοποιείται σε αυτή, έχοντας τα δικά του μαγαζιά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να βοηθά εθελοντικά, καθώς η προσφορά είναι κάτι που είναι τρόπος ζωής για τον ίδιο.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα μας είπε:

Πώς πήρες την απόφαση να κατέβεις στις εκλογές;


«Μου έκανε πρόταση ο Δήμαρχος, που τον γνωρίζω αφού δραστηριοποιούμαι στην περιοχή, έχω τα μαγαζιά. Τους γνωρίζω σχεδόν όλους. Και τον υποψήφιο και τον τωρινό Δήμαρχο ο οποίος μου έκανε την πρόταση. Το σκέφτηκα και είπα ναι. "Γιατί όχι να μη βοηθήσουμε;"».


Εσύ δραστηριοποιείσαι στην περιοχή....


«Βέβαια, έχω τα μαγαζιά μου. Είμαι χρόνια στην Αγία Παρασκευή, από 10 χρονών».

Στο παρελθόν δεν έχεις ασχοληθεί ξανά με κάτι αντίστοιχο;


«Όχι, δεν έχω ασχοληθεί. Εκτός αν μετράει στο Λύκειο (Γελάει)».

Και πώς πιστεύεις ότι θα βοηθήσεις; Ποια είναι τα σχέδια σου;

«Η γνώμη μου είναι ότι οι νέοι άνθρωποι έχουν νέες ιδέες. Μπορείς να βοηθήσεις έναν Δήμαρχο με φρέσκες ιδέες. Πρέπει να πηγαίνουμε με τους ρυθμούς που προχωράει η τεχνολογία. Δεν γίνεται να μη θέλουν τα social, αλλά όταν υπάρχει ένα καινούργιο ιατρικό μηχάνημα να πηγαίνουν πρώτοι οι μεγάλοι άνθρωποι επειδή τους σώζει σε κάποια εγχείρηση! Πώς δέχεσαι το μηχάνημα το ιατρικό, έτσι θα δεχτείς και το Instagram και το Facebook».

Το Instagram και το Facebook, τώρα που τα ανέφερες, πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσουν; Γιατί η αλήθεια είναι πως και μετά το Survivor, έχεις μεγάλη απήχηση...


«Θεωρώ πως όλα τα μέσα αυτά, όταν έχεις πολλούς ακόλουθους βοηθούν από την άποψη ότι σε βλέπουν πιο πολλοί ότι δραστηριοποιείσαι και κάνεις κάτι, ενώ μπορεί να κατέβαινα για υποψήφιος και αν δεν είχα αυτά, να μην το γνώριζαν κάποιοι γνωστοί μου. Δεν με λένε Μητσοτάκη ή Καραμανλή για να με ξέρουν».


Σου στέλνουν μηνύματα με αφορμή τις εκλογές; Τι σου λέει ο κόσμος στα social αλλά και στα μαγαζιά σου που σου βλέπουν;

«Οι περισσότεροι μου λένε να μην γίνω σαν τους πολιτικούς. Με ξέρουν τι άνθρωπος είμαι, με ξέρουν και στην Αγία Παρασκευή χρόνια τώρα. Είμαι και ανήσυχο πνεύμα και οι περισσότεροι το πιστεύουν ότι θα κάνω δουλειά και θα παράξω κάποιο έργο. Δεν το κάνω για οικονομικό σκοπό, έχω τη δουλειά μου. Είμαι επιχειρηματίας, έχω τα μαγαζιά μου, έχω το catering...».

Άρα δεν θα τα παρατούσες ποτέ όλα για να ασχοληθείς με την πολιτική;

«Όχι, μακάρι να είχα την οικονομική άνεση να μπορέσω να το κάνω για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο, αλλά όχι».

Δεν φοβάσαι μην βγουν κάποιοι και κάνουν σχόλια του τύπου «Τι είναι αυτός τώρα, από το πουθενά, που τον γνωρίσαμε από το Survivor; Πάντα υπάρχουν οι κακοπροαίρετοι...

«Δηλαδή τι πρέπει να είσαι για να κατέβεις για δημοτικός σύμβουλος; Για μένα πρέπει να δραστηριοποιείσαι, να μένεις στην πόλη σου, να γνωρίζεις τα προβλήματα, να ξέρεις και τα καλά και τα κακά. Κανένας δεν μπορεί να τα κάνει όλα. Κανένας Δήμαρχος δεν προλαβαίνει σε 4 χρόνια. Πάντα υπάρχουν κακοπροαίρετοι που ότι και να κάνεις θα το κατακρίνουν. Είτε είναι σωστό είτε λάθος».

Πάντως εσύ δεν σταματάς ποτέ...

«Όχι, ποτέ! Είμαι ανήσυχο πνεύμα. Μου αρέσει να βοηθάει. Είμαι εθελοντής δασοπυροσβέστης, εθελοντικά έχω βοηθήσει διάφορους οργανισμούς. Από το χαμόγελο του παιδιού και όλα αυτά. Είναι επιλογή μου να μην κάνω κάτι εθελοντικό προεκλογικά, παρότι μπορούσα να το κάνω, αλλά θα το κάνω μετά τις εκλογές για να μην νομίζουν ότι το κάνω γι' αυτό».

Υπάρχει περίπτωση τώρα να σε δούμε κάπου τηλεοπτικά; Σε κάποιο παιχνίδι;

«Κοίτα για εμένα παιχνίδι είναι μόνο τα επιβίωσης. Αν μου κάνουν από τον ΣΚΑΙ κάποια πρόταση και με πάρουν τηλέφωνο, θα διαπραγματευτώ και ίσως να πάω».

GALLERY