Δημοτικές Εκλογές 2019: Νίνα Βλάχου: «Η δύναμη μου είναι στο χέρι των Δημοτών»
G-Politics

Δημοτικές Εκλογές 2019: Νίνα Βλάχου: «Η δύναμη μου είναι στο χέρι των Δημοτών»

Δημοτικές εκλογές 2019: Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος με την δημοσιογράφο και πρώην Αντιδήμαρχο, Νίνα – Ασπασία Βλάχου.

Η Νίνα Βλάχου θα συμμετέχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης», στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Δυναμική, δημιουργική και αεικίνητη μετά από πέντε χρόνια επανέρχεται για να κάνει αυτό που πάντα επιθυμούσε και πάντα έπραττε με αγάπη…να δημιουργεί και να προσφέρει!

Η Νίνα Βλάχου μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για όλα!


Το όνομα σας έχει ταυτιστεί με τον κόσμο της δημοσιογραφίας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα κοινά και να «παραμερίσετε» τη μεγάλη σας αγάπη;


«Την δημοσιογραφία δεν την άφησα ποτέ. Είμαι σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας της Κηφισιάς που είναι παλιά, σχεδόν 15 ετών και κυκλοφορεί σε όλα τα Βόρεια προάστια κι έχει κι ένα κύρος.

Είμαι δημιουργός κι ενός ειδησεογραφικού site που λέγεται nvnews.gr και ασχολείται με όλα, σαν μια πλήρης ηλεκτρονική εφημερίδα»


Αλήθεια, πώς τα προλαβαίνετε όλα;


«Είναι γεγονός. Αλλά όταν έχεις ένα πρόγραμμα κι ένα πλάνο, όλα γίνονται. Αλλά δεν φημίζομαι τόσο πολύ για την οργανωτικότητα τόσο πολύ, όσο για την δράση μου και την κινητικότητα.

Παρ΄ όλα αυτά γίνεται ένας συγκερασμός και βγαίνει ένα αποτέλεσμα».


Η υποψηφιότητα και οι στόχοι!


«Στην τοπική αυτοδιοίκηση επανέρχομαι μετά από 5 χρόνια. Είχα εκλεγεί ως πρώτη επιλαχούσα στο Δήμο Κηφισιάς με 1.000 ψήφους.

Ήταν τότε έτσι ο νόμος που υπήρχε μια άλλη παράταξη, στην οποία είμαι τώρα που δεν είχε τη δυνατότητα να απορροφήσει εμάς που ανήκαμε στους άλλους αν και είχαμε περισσότερες ψήφους.

Όλα αυτά τα χρόνια που έμεινα όχι τόσο ενεργή αλλά όχι και ανενεργή, σκέφτηκα πολύ.

Γιατί ήθελα να σας πω πως στην κοινωνική πλατφόρμα του Δήμου ήμουν πάντα παρούσα και ως αντιδήμαρχος αλληλεγγύης που ήμουν συνέχισα κάποιο έργο για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

thumbnail-2.jpg
Δημοτικές εκλογές 2019: Η Νίνα Βλάχου υποψήφια με τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο

Και μη νομίζετε πως η Κηφισιά είναι απλά μια όμορφη πόλη, με σπίτια που έχουν ψηλούς φράχτες και πισίνες.

Η Κηφισιά έχει απορροφήσει ανθρώπους από όλες τις τάξεις και κυρίως υπάρχει η Κηφισιά με τις εργατικές κατοικίες που εκεί ζουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη.

Φροντίζουμε λοιπόν για την περίθαλψη τους, τη διαβίωση τους, όταν απευθύνονται σε εμάς, σε εμένα για να μην κάνω τον αυτοκρατορικό πληθυντικό, είμαι πάντα παρούσα.

Και θα ήθελα τώρα να συνεχίσω – ύστερα από εκείνη την ανάπαυλα μπορώ να πω- να προσφέρω. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει. Να συνεχίσω να προσφέρω στους συνδημότες μου.

Το όνομα μου είναι γνωστό ύστερα από τόσα χρόνια, και μπορεί να ανοίγει πόρτες ανθρώπων, οι οποίοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν»

Η μεγάλη της αγάπη για την Κηφισιά!

Μιλάτε με τόση αγάπη για την Κηφισιά…


«Θεωρώ ότι όλοι όσοι μένουν στην Κηφισιά πολλά χρόνια, πόσω μάλλον αυτοί που γεννήθηκαν κιόλας εδώ την αγαπάνε αυτή την πόλη, αυτόν τον Δήμο.

Εγώ μένω εδώ από το 1981 από όταν παντρεύτηκα και μάλιστα παντρεύτηκα στον Άη Γιώργη με τον σύζυγο μου, τον αξέχαστο Γιώργο Θεοδωρίκα.

Ήταν δικηγόρος Αθηνών, ένας άνθρωπος που αν και Πειραιώτης αγάπησε πάρα πολύ την Κηφισιά και θα ήθελα να σας πως ότι η Κηφισιά αγαπιέται. Τώρα όμως έξι – επτά χρόνια από τότε που ίσχυσε ο νόμος, υπάρχει μια Κηφισιά μεγαλύτερη, πλατύτερη.

Εγώ που αυτή τη στιγμή συνεργάζομαι με τον Δήμαρχο της Κηφισιάς, τον κύριο Θωμάκο, θεωρώ ότι και αυτός είναι ένας άνθρωπος που από το πρωί μέχρι το βράδυ εργάζεται για τη βελτίωση αυτού του Δήμου και θεωρώ ότι κι εγώ μπορώ κάτι να προσφέρω πάνω σε αυτό»

Ποιο είναι το μότο σας για την 26η Μαΐου;


«Ειλικρινά και ανθρώπινα, αυτό είναι το μότο μου με δυο λέξεις. Και φυσικά η δύναμη μου είναι στο χέρι των Δημοτών»

48407235_2628436877168165_2254391444196294656_n-820x500.jpg
Η Νίνα Βλάχου θα συμμετέχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης», στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου

Η τιμητική διάκριση από την «Ελπίδα»

Μιλήστε μου λίγο για την τιμητική διάκριση από το Σωματείο «Ελπίδα»


«Παρακολουθώ το έργο που κάνει το σωματείο από την πρώτη ημέρα που ιδρύθηκε. Το Σωματείο ξεκίνησε – θυμάμαι – με είκοσι κυρίες.

Χάρη στην κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη το Σωματείο «Ελπίδα» κατάφερε να έχουν μια παγκόσμια ανταπόκριση και παγκόσμια «λάμψη» καρδιάς από όλο τον πλανήτη.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια πάνω από είκοσι Ελληνόπουλα κατάφεραν να ζήσουν και τα όνειρά του με το «Ελπίδα» να μην είναι ανέλπιδα. Θεωρώ ότι αυτό το έργο που έκανε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη είναι τεράστιο.

Θεώρησα ότι αυτή η τιμητική διάκριση, είναι βραβείο καρδιάς πάνω από όλα, γιατί ποτέ δεν έλειψα από εκδήλωση, είχα καθήκον να παρακολουθώ αυτό το έργο και το έκανα, έφτασε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου και είμαι πολύ περήφανη»

Πόσο δύσκολο είναι μια γυναίκα ακόμη και σήμερα, να μπορεί να κινείται άνετα σε έναν χώρο ανδροκρατούμενο;


«Θέλετε να σας πω κάτι; Θεωρώ ότι οι άντρες είναι οι σύμμαχοί μας. Τις γυναίκες πρέπει να φοβόμαστε. Εγώ πάντα στη ζωή μου είχα πρώτη προτεραιότητα τους άντρες. Τους θαυμάζω περισσότερο.

Και θέλω πάντα να πιστεύω πως άντρας και γυναίκα χέρι χέρι μπορούν να καταφέρουν πράγματα. Δεν είναι ότι δεν υποστηρίζω τις γυναίκες, αλλά οι άντρες είναι αυτοί που μας δίνουν…

Θεωρώ ότι η «Συμμαχία πολιτών» είναι πραγματικά για την Κηφισιά αυτό που της χρειάζεται αυτή τη στιγμή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved