Κώστας Καραμανλής: Δεν φαντάζεστε πόσο έχουν μεγαλώσει τα δίδυμα! Η πρώτη δημόσια έξοδός τους (pics)
G-Politics

Κώστας Καραμανλής: Δεν φαντάζεστε πόσο έχουν μεγαλώσει τα δίδυμα! Η πρώτη δημόσια έξοδός τους (pics)

Μία σημαντική μουσική βραδιά στο Ηρώδειο στάθηκε η αφορμή για να δούμε μαζί τα δίδυμα που έχουν αποκτήσει ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη

Ο Σταύρος Ξαρχάκος χάρισε στο κοινό του μια ξεχωριστή βραδιά στoν εμβληματικό χώρο του Ηρωδείου, το περασμένο Σάββατο, όπου παρουσίασε τη συγκλονιστική συναυλία «5 Λαϊκές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν», ένα ξεχωριστό και σπάνιο αφιέρωμα που ενώνει τη νεότερη μουσική ιστορία της χώρας.

Ο μαέστρος, διευθύνοντας επταμελή ορχήστρα κορυφαίων σολίστ που τον πλαισιώνουν και φωνητικά, μας χαρίζει ένα σπάνιο ταξίδι ήχων και συναισθημάτων στα μουσικά έργα του ιδίου, καθώς και του Μάνου Χατζηδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη και Μάρκου Βαμβακάρη.

Εκεί λοιπόν βρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής όμως δεν ήταν μόνος αλλά συνοδευόταν από τα παιδιά του, τους 16χρονους Αλέξανδρο και Αλίκη Καραμανλή που ήρθαν στον κόσμο το 2003 και τώρα είναι μαθητές λυκείου.

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής δείχνει να είναι πιο εξοικειωμένος με τα φωτογραφικά φλας αφού συνοδεύει συχνά τη μητέρα του Νατάσα Παζαΐτη σε εκδηλώσεις όπως έκανε τον περασμένο Ιούνιο όταν βρέθηκαν μαζί σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Ζάππειο. Η Αλίκη, όμως, δείχνει πιο συνεσταλμένη και αποστασιοποιημένη από τα media. Γι' αυτό και τα φλας έκαναν τη... νύχτα μέρα στο Ηρώδειο προχθές απαθανατίζοντάς την στο πλευρό του μπαμπά της. Δείτε τον ευτυχή μπαμπά με τα δίδυμα παιδιά του στην παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved