Πέτρος Τατσόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια υγείας (Photos)
G-Politics

Πέτρος Τατσόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια υγείας (Photos)

O Πέτρος Τατσόπουλος έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε.  

Ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας το πρωί της περασμένης Τρίτης (01-10) κι ενώ βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής «Εκτός Γραμμής» του Τάκη Χατζή στον Alpha, ξαφνικά ζήτησε στον «αέρα» της εκπομπής να αποχωρήσει καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο όπου οι γιατροί διέγνωσαν διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής και έπρεπε να χειρουργηθεί.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος χειρουργήθηκε, έμεινε στην εντατική ενώ λίγα εικοσιτετράωρα μετά μεταφέρθηκε σε τρίκλινο θάλαμο στην Α' Πανεπιστημιακή Καρδιοχειρουργική κλινική.

Καλά είναι στην υγεία του ο Πέτρος Τατσόπουλος

Λίγες ώρες μετά το εξιτήριο που πήρε από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ο Πέτρος Τατσόπουλος με ανάρτηση στο Facebook θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του.


«Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ
Τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς αναλώνουν τον υπερπολύτιμο και -καθώς αποδεικνύεται- τον ανεπίστρεπτο χρόνο μας σε μικρότητες που θα ξεχαστούν πριν καν πέσει η νύχτα, η σκέψη μας τρέχει στους λίγους, αλλά και στους τόσο "κρίσιμα πολλούς" για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση.

Το να αναγνωρίσω ότι μου έσωσαν τη ζωή είναι το λιγότερο. Έχω όμως την εντύπωση ότι έσωσαν και τη συνείδησή μου. Εκείνοι, για μια ακόμη φορά, καθάρισαν για λογαριασμό όλων μας», έγραψε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved