Αυτοψία: Συγκλονίζει ο Πέτρος Τατσόπουλος περιγράφοντας τη στιγμή εκείνη που έφτασε κοντά στο θάνατο
G-Politics

Αυτοψία: Συγκλονίζει ο Πέτρος Τατσόπουλος περιγράφοντας τη στιγμή εκείνη που έφτασε κοντά στο θάνατο

Αυτοψία: Για πρώτη φορά μετά την κατάρρευσή του σε εκπομπή του Alpha ο γνωστός συγγραφέας και πρώην Βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος μιλά για  την μεγάλη περιπέτεια της υγείας του στον Αντώνη Σρόιτερ.

Από το γραφείο του σπιτιού του περιγράφει τον δυνατό πόνο που ένιωσε σαν μαχαιριά, όλες τις δραματικές στιγμές που έζησε πεσμένος στο έδαφος του στούντιο, τις σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό του νομίζοντας πως πεθαίνει αλλά και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί του Ιπποκράτειου να τον κρατήσουν στην ζωή.

«Όλο αυτό που έζησα αφήνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα και παράλληλα. Δεν μπορείς καν να τα φανταστείς. Στη δική μου περίπτωση ξεκίνησαν όλα τυχαία, χωρίς κανένα σύμπτωμα. Την ημέρα εκείνη δεν έγιναν όλα ίδια.

Δεν ένιωσα ότι θα μου συμβεί κάτι… την ώρα της εκπομπής ένιωσα μια μαχαιριά στο στήθος. Πολύ έντονη αλλά και πολύ σύντομη. Το ένιωσα κι επειδή δεν μου είχε συμβεί ξανά, πανικοβλήθηκα, δεν μπόρεσα να κάνω υπομονή και ζήτησα να αποχωρίσω…», είπε και συμπλήρωσε:

«Σκέφτηκαν μήπως πεθάνω στον τηλεοπτικό αέρα. Ήμουν στο πάτωμα του στούντιο όσο η εκπομπή ήταν στον «αέρα» και περίμενα στο ασθενοφόρο να με παραλάβει. Συνέβησαν μια σειρά από ατυχίες-ευτυχίες. Μια σειρά από τραγωδίες, ο θάνατος δεν ήταν η σημαντικότερη», είπε.

Δείτε το βίντεο

«Μου πέρασαν από το μυαλό τα πάντα. Προσπαθούσαν να μη με βάλουν σε τροχιά πανικού. Για καλή μου τύχη, δεν είχε κίνηση, βγήκαμε στην Εθνική και σε λίγο ήμασταν στο Ιπποκράτειο. Είχα τις αισθήσεις μου. Είχα ιδρώσει, η πίεση μου είχε πέσει στο πάτωμα. Ήταν θέμα λίγο λεπτών… ο φόβος της εγκεφαλικής βλάβης ήταν χειρότερος από το θάνατο».

«Φτάνω στο νοσοκομείο και ο γιατρός έπρεπε να διαλέξει τι να κάνει για να με σώσει. Πήρε την απόφαση να μπω στο χειρουργείο γιατί με άνοιγε πριν δράσει το αναισθητικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved