Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Λύγισαν στενοί της συνεργάτες – Τα δάκρυα και ο «αποχαιρετισμός»
G-Politics

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Λύγισαν στενοί της συνεργάτες – Τα δάκρυα και ο «αποχαιρετισμός»

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Με δάκρυα στα μάτια «αποχαιρετούν» τη Φώφη Γεννηματά, φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς.

Πριν από λίγη ώρα έφτασε η σορός της στη Μητρόπολη Αθηνών με τρεις σημαίες καλυμμένο το φέρετρο, την ελληνική σημαία κι εκείνες ΠΑΣΟΚ και ΚΙΝΑΛ.

Σύσσωμος ο κόσμος στέκεται στην ουρά και με βουρκωμένα μάτια περιμένει να πει το «τελευταίο αντίο» και να αφήσει ένα λευκό λουλούδι στη γυναίκα που μέχρι και το τελευταίο λεπτό έδινε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πέθανε στις 12:04, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», βυθίζοντας σε πένθος ολόκληρη την Ελλάδα.

Η οικογένεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, οι συνεργάτες, οι φίλοι, η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας αλλά και απλοί πολίτες πρόκειται να παραστούν στη εξόδιο ακολουθία για τη Φώφη Γεννηματά, συνοδεύοντας την στην τελευταία της κατοικία.

Σ' όλα τα δημόσια κτίρια οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες ενώ το ίδιο συμβαίνει στις πρεσβείες της χώρας σ΄ όλο το κόσμο ως απόδοση τιμής στην εκλιπούσα πολιτικό.

Πολλοί από τους ανθρώπους που έσπευσαν στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, λύγισαν μπροστά στη θέα της σορού της Φώφης Γεννηματά, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι δεν ζει πια. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Τους επικήδειους λόγους αναμένεται να εκφωνήσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, εκ μέρους δε του ΚΙΝΑΛ ο γραμματέας του Κινήματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης αλλά και ο 17χρονις γιος της, Γιώργος Γεννηματάς – Τσούνης.

Διαβάστε επίσης

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Εικόνες μέσα από το παρεκκλήσι (Video & Photos)

Κηδεία Φώφη Γεννηματά: Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στο λαϊκό προσκύνημα (αποκλειστικές εικόνες)

Φώφη Γεννηματά: Τα συγκλονιστικά λόγια σε συνεργάτη της: «Μου ξέφυγε ο μπαγάσας αλλά θα τον νικήσω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved