Κηδεία Φώφη Γεννηματά: Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στο λαϊκό προσκύνημα (αποκλειστικές εικόνες)
G-Politics

Κηδεία Φώφη Γεννηματά: Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στο λαϊκό προσκύνημα (αποκλειστικές εικόνες)

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Σε ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα προσέρχονται φίλοι και συνεργάτες της στη Μητρόπολη Αθηνών για να απευθύνουν το ύστατο χαίρε. 

Ανάμεσά τους ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αλλά και ο Κώστας Σκανδραλίδης οι οποίοι έφτασαν μαζί στη Μητρόπολη όπου η σορός της Φώφης Γεννηματά είναι σε λαϊκό προσκύνημα.

Η θλίψη ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους για τη γνωστή πολιτικό που υπήρξε μία ιδιαίτερα ισχυρή προσωπικότητα και σύντροφος όλα αυτά τα χρόνια στις μεγάλες αλλά και δύσκολες στιγμές του σοσιαλιστικού κινήματος.

Από νωρίς σήμερα το πρωί η σορός της Φώφης Γεννηματά έφτασε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης όπου και άρχισαν να συρρέουν πολλοί συνεργάτες της.

Πολλοί υπάλληλοι στα γραφεία του ΚΙΝ.ΑΛ στη Χαριλάου Τρικούπη που έβλεπαν καθημερινά τη Φώφη Γεννηματά και συναναστρέφονταν μαζί της, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δεν είναι πια ανάμεσά τους και μάλιστα πολλοί λύγισαν από τη συγκίνηση.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις πρώτες εικόνες από το παρεκκλήσι:

Δάκρυα και σκιθρωπά βλέμματα από όλους όσοι τη γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί της, έσπευσαν να χαιρετήσουν για τελευταία φορά τη Φώφη Γεννηματά που τόσο γενναία πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Στο παρεκκλήσι βρέθηκε και ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αν και υπήρξε μεγάλος πολιτικός αντίπαλος της Φώφης Γεννηματά, τη σεβόταν και την εκτιμούσε ως άνθρωπο. Δείτε το βίντεο:

Να θυμίσουμε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όρισε τη σημερινή μέρα ως ημέρα πένθους για τη χώρα μας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Εικόνες μέσα από το παρεκκλήσι (Video & Photos)

Κηδεία Φώφη Γεννηματά: Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στο λαϊκό προσκύνημα (αποκλειστικές εικόνες)

Φώφη Γεννηματά: Τα συγκλονιστικά λόγια σε συνεργάτη της: «Μου ξέφυγε ο μπαγάσας αλλά θα τον νικήσω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved