Μπαμπάς για έβδομη φορά ο Μπόρις Τζόνσον! Η σύζυγός του γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι! (photos)
G-Politics

Μπαμπάς για έβδομη φορά ο Μπόρις Τζόνσον! Η σύζυγός του γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι! (photos)

Μπαμπάς για έβδομη φορά έγινε ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον

Το ζευγάρι έχει ήδη ένα αγοράκι, τον Wilfred ο οποίος ήρθε στον κόσμο πέρυσι ενώ λίγους μήνες αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση του. Μάλιστα επρόκειτο για τον τρίτο γάμο του Βρετανού πρωθυπουργού.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του πρωθυπουργικού γραφείου της Μεγάλης Βρετανίας: «Ο πρωθυπουργός και η κ. Τζόνσον με χαρά σας ανακοινώνουν την γέννηση της κόρης τους το πρωί της Πέμπτης (9/12) σε νοσοκομείο του Λονδίνου... Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας».

Με την ίδια ανακοίνωση, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας και η σύζυγός του ευχαριστούσαν το νοσηλευτικό προσωπικό του NHS για τη βοήθεια, τη φροντίδα και την υποστήριξή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπόρις Τζόνσον έχει στο ενεργητικό του έχει άλλους δύο γάμους από τα οποία απέκτησε άλλα πέντε παιδιά. Συγκεκριμένα, με την δεύτερη σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά και, όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, ένα έχει αποκτήσει με την πρώτη σύζυγό του ενώ τα άλλα δύο είναι με την τωρινή σύζυγό του Κάρι.

Διαβάστε επίσης:

Μπόρις Τζόνσον: Με νοικιασμένο νυφικό Έλληνα σχεδιαστή ντύθηκε νύφη η αγαπημένη του

Τι είπε στο OPEN ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

Μπόρις Τζόνσον: Η αγάπη του για την Ελλάδα και η αληθινή του καταγωγή! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved