Πάγκαλος: “O κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή”
G-Politics

Πάγκαλος: “O κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή”

Με τον όρο «κοπρίτες» αναφέρεται στους δημόσιους υπαλλήλους που μπήκαν στο Δημόσιο μέσω γνωριμιών ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής. Ο κ. Πάγκαλος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική.

«Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Πάγκαλος βάλλει κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτηρίζει γελοία και ανάξια σχολιασμού την πολιτική που επαγγέλλεται ο Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας πως αυτή σημαίνει ότι δεν θα αυξήσει τα έσοδα του κράτους ούτε θα μειώσει τις δαπάνες.

Χαρακτηρίζει το συνασπισμό του Αλέξη Τσίπρα «συγκρότημα το οποίο συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες και κατά καιρούς δίνει και μαθήματα με περισσή αναίδεια».

Ο κ. Πάγκαλος θεωρεί δε μόνο ουσιαστικό συνομιλητή της κυβέρνησης το ΛΑΟΣ, υποστηρίζοντας πως κάνει σοβαρή αντιπολίτευση.

Παράλληλα, τάσσεται υπέρ της κατάργησης του σταυρού προτίμησης και δηλώνει ότι δεν γνωρίζει αν θα είναι ξανά υποψήφιος.

Πηγή: newscode.gr

www.newscode.gr/politikh/story/pagkalos-o-kopriths-tha-meinei-kopriths-se-olh-toy-th-zwh

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved