Άννα Νταλάρα: «Δεν κάνω καφέ στο υπουργικό συμβούλιο»
G-Politics

Άννα Νταλάρα: «Δεν κάνω καφέ στο υπουργικό συμβούλιο»

Απάντηση σε όσους την κατηγορούν ότι φτιάχνει καφέ την ώρα του υπουργικού συμβουλίου έδωσε η Άννα Νταλάρα, καρφώνοντας παράλληλα άλλους συναδέλφους της ότι το κάνουν, ενώ αφήνει και αιχμές γιατί δεν δίνεται στις συνεδριάσεις ο λόγος και στους υφυπουργούς.

«Δεν είναι αλήθεια ότι σηκώνομαι και φτιάχνω καφέ την ώρα του υπουργικού συμβουλίου, όπως το κάνουν άλλοι είναι αλήθεια», δήλωσε στο “Ράδιο Εννέα”.

Και πρόσθεσε: «Δίψασα και σηκώθηκα να πιώ νερό γιατί δεν μου αρέσει να κάνω νοήματα και να μου κουβαλάνε νερό. Δεν μου αρέσει αυτό το κούνημα του χεριού στους υπαλλήλους, λες και είμαστε στην καφετέρια, να μας φέρουν το νερό. Σηκώνομαι και το παίρνω μόνη μου και σε όποιον αρέσει».

Τώρα σε ότι αφορά την ουσία της λειτουργίας του υπουργικού συμβουλίου η κ. Νταλάρα είπε χαρακτηριστικά: «Δεν καταλαβαίνω γιατί στο υπουργικό συμβούλιο στο οποίο δεν μιλούν οι υφυπουργοί, αφού υπάρχει μία τεράστια κυβέρνηση, γιατί δεν ενημερωνόμαστε από τον υπουργό μας… Καθόμαστε όλοι γύρω- γύρω για να κάνουμε πηγαδάκια με τους δημοσιογράφους και χάνουμε πολυτιμότατο χρόνο από τα γραφεία μας. Αφού δεν μιλάνε οι υφυπουργοί και είναι ένα γύρω- γύρω όλοι, οι οποίοι ακούμε, αφού δεν μιλάμε, δεν συμμετέχουμε.». Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved