Παραμονή της «ημέρας της γυναίκας» βραβεύτηκαν για την προσφορά τους!
Inside Stories

Παραμονή της «ημέρας της γυναίκας» βραβεύτηκαν για την προσφορά τους!

Ένας νέος θεσμός για τη βράβευση των γυναικών που έχουν προσφέρει, η κάθε μία στον τομέα της, ξεκίνησε φέτος και φυσικά η βραδιά απονομής εξελίχθηκε σε καθαρά γυναικεία υπόθεση! 

Πρόκειται για τα βραβεία Greek Topwomen Awards που διοργανώνει από φέτος με μεγάλη χαρά και πολύ μεράκι η Ειρήνη Νικολοπούλου. Η βραδιά φιλοξενήθηκε στη Hytra - Ωνάσειο Πολιτιστικό Κέντρο και σε αυτή έδωσαν το παρών μερικές από τις πιο σημαντικές Ελληνίδες του σήμερα.

«Έμπνευσή μας είναι οι γυναίκες που φωτίζουν το παρόν μιας αναδυόμενης από την κρίση Ελλάδας και οι διαχρονικές Ελληνίδες που δείχνουν τον δρόμο της αριστείας και της αξιοσύνης», αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Οι 20 Ελληνίδες βραβεύτηκαν για το έργο τους στις επιστήμες, τις τέχνες, τα γράμματα, τον αθλητισμό, το διαδίκτυο, τα ΜΜΕ, το επιχειρείν & την κοινωνία. Ανάμεσά τους η Άκληστις Πρωτοψάλτη, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Μαρίνα Βερνίκου, η Σία Κοσιώνη, η Σήλια Κριθαριώτη, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Βασιλική Μιλλούση, η Μαρία Σάκκαρη και πολλές άλλες.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά...

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved